İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

text alanına editor ekleme!

leonin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
92
Reaction score
1
resim_370678261.JPG

arkadaşlar günlerdir blogumdaki bir sorunu çözemedim sitemde kullanıcların kendilerini tanıtıkları bir alan var yukardaki resim gibi bu text şeklinde ben buraya editor eklemek istiyorum ama bir eklenti dışında hiç bir eklenti oraya otomatik gelmedi gelen eklentide çok fazla basit ve ayarları değiştirilmiyor.Bu konu hakkında öneriniz varmı şimdiden saolun.
 

leonin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
92
Reaction score
1
http://wmd-editor.com/downloads/wmd-1.0.1.zip
http://ckeditor.com/download

İki eklenti adresi verdim ikiside kullanışlıdır deneyebilirsiniz,karşınıza çıkan sorunları forum üzerinden paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.(İlla otomatik gelecek diye kendinizi yormayın kod ekleme ile ilgili destekte sağlarız:) )


Öncelikle saol konudan umudumu kesmiştim ki son anda yetiştin yardımıma:)
Kardeş verdiğin eklentileri yüklerken sistemde bir sorun oluştu admin paneline erişemiyorum.Host şirketinden backup istedim.Düzelince tekrar denicem.Verdiğin eklentilerin ikisinide ftp de plugin attığımda admin sayfasından eklentileri görmedi.Eklentileri denemeden önce başka bir sayfa üzerinde çalışıyordum.Ondan kaynaklı bir hata olabilir tam olarak emin değilim.Akşam localde denicem verdiğin eklentileri tekrar sonuçları bildiririm.
 

leonin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
92
Reaction score
1
localde aynı sorun iki eklentiyide görmedi wp
wmd editor verdiğin linkdeki çalışmıyor ama daha önce denemiştim fazlasıyla basit bir eklenti ve sanırım baya eski bana gelişmiş bir eklenti gerkeiyor.

ckeditor sitesindeki hiç bir eklentiyi görmedi gerekli dosyların olmadığını söyledi her türlü kurmaya çalıştım.Upload yoluyla vs ama bir türlü kurulmadı.Bu eklenti nasıl kuruluyor?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst