İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Text Reklam Fiyatları

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Forumun en aktif dönemlerinde de text reklam 29 TL idi, şuan eskiye nazaran çok daha pasif ve fiyat halâ 29 TL. Sizce bu etik midir?

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet ben reklam verdim.1 aylık 39 dolar hala. çok pahalı.hiç bir faydasıda yok açıkçası.verdiğim paranın 10 da 1ini dahi almadım.

Virtuozzo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Olayı "etik olup olmadığı" şeklinde değil de "değer mi değmez mi" şeklinde değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Nitekim bir ürün / hizmet satışında fiyatı belirleme inisiyatifi satıcıya aittir.
Fiyat belirleme kriterleri kişiden kişiye farklı olabilir ve sonuçta birinin 1 birime satacağı bir ürün / hizmet bir başkası tarafından 5 birime satışa sunulabilir.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1 aylık 39 tl evet bende fazla fayda göremedim..Eskiden çok fazla user vardı normaldi düşürülürsa daha iyi olabilir.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1 aylık 30 dolar.. yanındaki 39 ytl dediği eski kura göre.. şimdi 30 dolar 48tl ediyor.bu fiyatlar eski fiyatlar yeni kura göre ve düşen hitlere göre düzenlenmedi.hiçbir faydası olmuyor ve çok pahalı.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Olayı "etik olup olmadığı" şeklinde değil de "değer mi değmez mi" şeklinde değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Nitekim bir ürün / hizmet satışında fiyatı belirleme inisiyatifi satıcıya aittir.
Fiyat belirleme kriterleri kişiden kişiye farklı olabilir ve sonuçta birinin 1 birime satacağı bir ürün / hizmet bir başkası tarafından 5 birime satışa sunulabilir.

Yanlış anladınız. Etik olmayan kısmı 29 TL olması veya 290 TL olması değil. Bunu tabiki yargılamak haddimize değil. Ancak text reklam fiyatının, çok popüler olduğu dönemle aynı olması etik değil.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
webmasterı hitap eden 1 tane reklam olduğunu düşünürsek reklam verenlerin ticari bir kaygısının olmadığını görürsünüz. :) alan olduğu sürecede düşürmek saçma olur.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
reklam verenin birdaha verdiğini düşünmüyorum.çünkü geri dönüş sıfır.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
reklam verenin birdaha verdiğini düşünmüyorum.çünkü geri dönüş sıfır.

sence reseller reklamından başka mantıklı reklam varmı yukarda :) burda hosting domain reseller vs. reklamı yaparsan para kazanırsın blog reklamı yapmak için yalnış yer diye düşünüyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Görüşleriniz için teşekkürler. Değişim aşamasında bu konuyu ele alacağımızdan emin olunuz. Lütfen başka eleştirileriniz,önerileriniz,görüşleriniz varsa bize iletmekten çekinmeyiniz.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sence reseller reklamından başka mantıklı reklam varmı yukarda :) burda hosting domain reseller vs. reklamı yaparsan para kazanırsın blog reklamı yapmak için yalnış yer diye düşünüyorum.

haklısında ona bakarsan bence hosting reklamıda saçma olur.Sanmıyorumki reseller için ordaki reklama bakıp alsınlar bu forumdakiler.Blog reklamına geri dönüş ihtimali daha fazla olması gerek bence.Çünkü birçok kişi blogla uğraşıyor.

Zaten sorun oda değil.Geri dönüşün çok kötü olmasına rağmen fiyatların normale göre çok yüksek olması. şuan 1 aylık verirseniz 48TL . Bu en azından 29TL olursa, ilk zamanları hatırlıyorum 3-4 ay boyunca dolu oluyordu reklamlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.