İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

themaniac güvenilir mi ?

crazy3131

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi akşamlar herkese themaniac arkadaşızla bir alışverişimiz olacak forumda yeniyim ne o güveniyor nede ben... sizce nasıl biri ? tanıyanlar
?

H

halilarici

Misafir
Güvenilir ne kelime babandan daha çok güvenebilirsin.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
ticaret puanına bakarsan ve onaylı olduğunu gördüysen bence gereksiz bi konu olmuş :)

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Ticaret yapmadım ama MSN'den devamlı konuşuyoruz. Kendisi değerli bir görevde zaten, sorun yaşamazsınız.

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
41 olumlu ticaret puanı var ve ticaret yapacak diğer bir kişide benim. Etti 42. :)

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ben güvenemiyorum, sanki sinsi gibi...

Şaka len şaka, en az benim kadar güvenilirdir bence :)

crazy3131

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolun arkadaşlar mcbur sormak zorundayım diğer forumlarda ticari uçmuş biri tarafından dolandırıldım oyüzden yani

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Burdaki herkes güvenilir dese de siz yine de tedbirlerinizi alın. Arkadaşımızın şu ana kadar bir yanlışı olmamıştır. Fakat şifresinin çalınması durumunda yada başka bir durumda mağdur olabilirsiniz. Sonra, buradaki yorum yapanlara suç bulmayın. En güzeli, kendi çapınızda önlemlerinizi almaktır. Nedir bunlar, Telefon numarası, mail adresi vs.. Bu bilgileri teyid ederek alışveriş yapın.
Bu yorumu genel olarak yaptım. Her zaman işinizi sağlama alın. Hiç kimse %100 güvenilir değildir. Buna ben yada en yetkili merci de dahildir.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Ne demek istedğini anlamadım ama yapmamıştır öyle birşey. Bu arada Yeniçeri abi demişti, başkasına suç bulma diye ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.