İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Themaniac Neden Banlandi? Sevenleri ve Sevmeyenleri Kimler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
neden yasaklandığını banlayan moderatör arkadaşım uygun görürse açıklar ama bu forumda çoklu üyelik yasak. dünkü bir mesajında çoklü üyeliklerinin hepsini yazmış. sırf bu sebepten bile banlanabilirdi. yani eninde sonunda bu kişi daha önceden 3 hesap banlatmış. düzeleceğini de sanmıyorum.

gokhan saglam

Yazılımcı
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3

Bu kadar kolaymı belge yok birşey yok direk yazı var, kanıt lazım arkadaşlar yoksa ban sebebi olmaz. Ona bakarsan bende seninle ilgili birşey yazarım. Dimi?

themaniac'tan İkrahosting Türkiye temsilciliğini aldığımdan beridir 2 host sattım aşağıdadır.

www.dizifilmindir.tk
www.voluptaturkiye.com

Müşterilerim memnun, varsa eğer sorun yaşayan yazsın.

isabkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ben themaniac in is arkadasiyim zaten bu yuzden beni de cok kez themaniac sanip mesajlar atanlar oldu ayrica biri themaniac a sahte itrader vericek olsa ben ona verirdim themaniac yanimda burak ile site satisi alexa host ve reklam isleri yapmis hatta hitmekanini da ondan almis euadvisorla alexa isi yapmis konusunda yazdigini soyluyor ayrica begum ve abbasturkogliyla da alexa ve reklam isi yapmis ama etiracret bile almamis onlardan ayrica cixertten face sayfa almis gelistirmis be bunu baskA bir uyeye satmistir bunlArinda eticaretlerini alsaymis kim bilir ne olurmus themaniac a keske bunlari ispatlasin diye bir sans verseydiniz o zaman. Itraderlerin sahte olmadigini ispatlardi isyaptigi insanlarin cogunlugu msn inde ekli ayrica adminlerin benden de supheleri varsa themaniac ile benim tayland calisma izinlerimizi scan yapip gondereyim isimlerden anlarsiniz ayrica ben martin ortasinda tr deydim Ama themaniac taylanddaydi eski ip adreslerine bakin anlarsiniz zaten. Themaniac in ban i kaldirilmalidir. Eger 1gun icinde ispatlayamazsa daimi banlansin. Eger banlayAn admin hakli ise buna izin verecektir

gokhan saglam

Yazılımcı
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
forum.iyinet.com/35000/herdaim/
forum.iyinet.com/33298/legendlord/
forum.iyinet.com/34281/gokhan-saglam/

Şu 3 ayrıca incelenmeli bence...

Tabiki size katılıyorum inceleyin lütfen.

Ben bu siteye TC kimlik numarama kadar herşeyimi verdim. Kendi sitemde dvdfilmindir.net'dir.

Herdaim'i eczanecarsi.com'daki irtibat numaralarından ulaşabilirsiniz. Google'ye dahi reklam vermiş TBA Dış Grup Ticaret şirket sahibidir.

Legendlord ise dizifiilmindir.tk site sahibi ayrıca tüm film forumlarında uploderlik yapan biridir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

LegendLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sebep ne anlamadım :)
ben bildiklerimi ve doğruları anlattım
sizin sorununuz ne onu da anlayamıyorum
kendisi ile şuana kadar hiçbir konuşmuşluğum olmadı
ben sadece yaptığı çalışmaları ve yardımlarını biliyorum
eğer düzgün bir şekilde yorum yazma özgürlüğümüz yoksa diyecek sözüm yok :alkış:

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Hımm birbirinzii tanıyorsunuz yani.

herdaim i de söyle tam olsun :D

sebep ne anlamadım :)
ben bildiklerimi ve doğruları anlattım
sizin sorununuz ne onu da anlayamıyorum
kendisi ile şuana kadar hiçbir konuşmuşluğum olmadı
ben sadece yaptığı çalışmaları ve yardımlarını biliyorum
eğer düzgün bir şekilde yorum yazma özgürlüğümüz yoksa diyecek sözüm yok :alkış:

Yorumla alakası ne bunun adam kendi ağızıyla herşeyi itiraf etmiş itraderları desen belli.Eeee ...

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Ben themaniac in is arkadasiyim zaten bu yuzden beni de cok kez themaniac sanip mesajlar atanlar oldu ayrica biri themaniac a sahte itrader vericek olsa ben ona verirdim themaniac yanimda burak ile site satisi alexa host ve reklam isleri yapmis hatta hitmekanini da ondan almis euadvisorla alexa isi yapmis konusunda yazdigini soyluyor ayrica begum ve abbasturkogliyla da alexa ve reklam isi yapmis ama etiracret bile almamis onlardan ayrica cixertten face sayfa almis gelistirmis be bunu baskA bir uyeye satmistir bunlArinda eticaretlerini alsaymis kim bilir ne olurmus themaniac a keske bunlari ispatlasin diye bir sans verseydiniz o zaman. Itraderlerin sahte olmadigini ispatlardi isyaptigi insanlarin cogunlugu msn inde ekli ayrica adminlerin benden de supheleri varsa themaniac ile benim tayland calisma izinlerimizi scan yapip gondereyim isimlerden anlarsiniz ayrica ben martin ortasinda tr deydim Ama themaniac taylanddaydi eski ip adreslerine bakin anlarsiniz zaten. Themaniac in ban i kaldirilmalidir. Eger 1gun icinde ispatlayamazsa daimi banlansin. Eger banlayAn admin hakli ise buna izin verecektir

konu sahibi nedir bu samimiyet :)

Arkadaş, yukarıdaki konuda açıklamış samimiyetlerini :)

gokhan saglam

Yazılımcı
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Hımm birbirinzii tanıyorsunuz yani.

herdaim i de söyle tam olsun :D

Yorumla alakası ne bunun adam kendi ağızıyla herşeyi itiraf etmiş itraderları desen belli.Eeee ...

Bakın, ben herdaim'i burda tanıdım ki bu çok normal burada bir nevi ticaret yapılıyor, insanlar birbirlerini burda tanıyor. Herdaim'e söylemeye gelince buyrun daki irtibat numaralarından arayın görüşün.

Herkes gibi bende ticaret yapıyorum.

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5