2 siteyide sadece kurup öyle bırakmışlar, bir konu bile eklenmemiş sitelere, bence bu sitelerin sahipleri siteleri ile ilgilenmiyor bile.
forum.iyinet.com/35000/herdaim/
forum.iyinet.com/33298/legendlord/
forum.iyinet.com/34281/gokhan-saglam/
Şu 3 ayrıca incelenmeli bence...
sebep ne anlamadım
ben bildiklerimi ve doğruları anlattım
sizin sorununuz ne onu da anlayamıyorum
kendisi ile şuana kadar hiçbir konuşmuşluğum olmadı
ben sadece yaptığı çalışmaları ve yardımlarını biliyorum
eğer düzgün bir şekilde yorum yazma özgürlüğümüz yoksa diyecek sözüm yok :alkış:
neyse beni daha fazla ilgilendiren bir durum yok
Ban sebebini merak etmiştim ama olayı başka yerlere çektiniz
Ben themaniac in is arkadasiyim zaten bu yuzden beni de cok kez themaniac sanip mesajlar atanlar oldu ayrica biri themaniac a sahte itrader vericek olsa ben ona verirdim themaniac yanimda burak ile site satisi alexa host ve reklam isleri yapmis hatta hitmekanini da ondan almis euadvisorla alexa isi yapmis konusunda yazdigini soyluyor ayrica begum ve abbasturkogliyla da alexa ve reklam isi yapmis ama etiracret bile almamis onlardan ayrica cixertten face sayfa almis gelistirmis be bunu baskA bir uyeye satmistir bunlArinda eticaretlerini alsaymis kim bilir ne olurmus themaniac a keske bunlari ispatlasin diye bir sans verseydiniz o zaman. Itraderlerin sahte olmadigini ispatlardi isyaptigi insanlarin cogunlugu msn inde ekli ayrica adminlerin benden de supheleri varsa themaniac ile benim tayland calisma izinlerimizi scan yapip gondereyim isimlerden anlarsiniz ayrica ben martin ortasinda tr deydim Ama themaniac taylanddaydi eski ip adreslerine bakin anlarsiniz zaten. Themaniac in ban i kaldirilmalidir. Eger 1gun icinde ispatlayamazsa daimi banlansin. Eger banlayAn admin hakli ise buna izin verecektir
konu sahibi nedir bu samimiyet
Hımm birbirinzii tanıyorsunuz yani.
herdaim i de söyle tam olsun
Yorumla alakası ne bunun adam kendi ağızıyla herşeyi itiraf etmiş itraderları desen belli.Eeee ...