İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TheMp3King'in Sahtekarligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar ben bu arkadasa ilk ay icin 30 ytl odeme yaptim ve reklamim yayinlandi. Sonraki ay icin HSBC bankasindan Zeynelabidin KOC adina isme havale yaptim ayni meblada. 1 Martta yapilan havale ayni gunde sehirlerarasi ulasilabiliyor. Arkadas 3 Martta paranin orada olmadigini yazdi. Sonra bana yalanci dermiscesine laf soktu fln filan. Bugun ayin 11i baska bir reklam almis ve ustune ustluk msninde blocklamis. Ben parami geri istiyorum. Iste assagida butun bastan sona msn log kaydi... Siz okuyun ve karar verin. Hep terbiyeli bir sekilde konustum ama yeter bu kadar.. 2 Cep telefon numarami verdim. Ne aradi ne sordu. Bu kadarda yapilmaz.

http://www.cherez.com/cevap2308559978.xml

Edit: Para 1 Marttan beri HSBC Afyon subesinde bekliyormus, sorgu numarasi 51642

B

besiktaslim

Misafir
1. logdan birşey anlaşılmıyor. kendin açıp txt olarak kaydet öyle yolla
2. zeynelin hsbc bankası ile çalıştığını bilmiyordum ki akbankla çalışır genelde :)
3. zeynel böyle bişey yapmaz 30 ytl için imkansız yani :D
4. yani log dosyanı düzenli yollarsan bide dekont gibi bişey ozaman daha net konuşulur ;)

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ok birazdan yolliycam txt olarak... Dekontu yokmus Sorgu numarasi varmis 51642 gidip Afyondan sorgu numaram bu derse alabilirmis. Hala bana yalanci diyor bi bankaya gitmiyor kardesim!!!

http://www.cherez.com/log.txt

Evet loglari okursan gorucen diger bankalara havala 15-20 milyon oldugu icin isme havale yaptim HSBC Afyon'a ve oda kabul etti...

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 Marttan beri bekliyor para... Yalanci damgasi yiyorum... Terbiyesizce konusuyor... Yuh artik ayin 11 i oldu ben parami istiyorum!!!

Baska bir siteye ne biliyim vaynet e reklam verebilirdim 20 ytl daha ekleyerek... Ve kendi sponsor param artardi... updated den gunde 40 klik alabilecekken 15 klikte kaliyorum. Benim zararimi kim odeyecek? Ki odenmesi umrumda bile deil sadece ornek veriyourm...

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
2005 21:56:05 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ Islem Tarihi: 03 Mart 2005 Persembe 21:51 Islemin Yapilacagi Tarih: 03 Mart 2005 Persembe Islem Türü: Isme Havale Paranin Çekilecegi Hesap No: 763 1003109 270 00 Esentepe Subesi Alicinin Sube Kodu ve Adi: 030 Afyon Subesi Alicinin Adi Soyadi: Zeynelabidin Koç Alicinin Adresi: Alicinin Telefon Numarasi: 5432211817 Açiklama: 20 Tutar: 20,00 YTL
03.03.2005 21:56:11 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ ay bunu simdi yaptim
hiçbişey demiyorum bu laf yeter sanırım..
ayrıca bir arkadaşım izin verirse bu kişinin başkalarını da paranı yolladım diyerek nasıl dolandırdığını yazacam sadece o kişiden onay bekliyorum

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 ben onu o sirada yollamadim en azindan onay vermedim... ustte baska bilgilerde var. HEM BANKAYA GITMEDEN NASIL BILEBILIRSIN? ya ulan hsbc yetkilisimi yalan soyliycek git ve bak. OK en guzeli pazartesi gidip yazili kagit alicam seni rezil etmek icin!

KARDESIM BI BANKAYA GIT TE KONTROL ET YUH YAA YUHHH INATCI KECI MASALLAH. 3 MART YAZIYORSA EYWALLAH AMA 1 MARTTA GONDERILDI NEKADAR COCUKCA ISLER YAPIYORSUNUZ YAA.

Baban istanbulda deilmi ver telini banaa ben gorusurum?

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
ayrıca ben para 1 martta elime geçerse dedim 11 mart hala para elimde değil korkarım reklamını yayınlıyamıyacam ayrıca ayağım iyi olunca paranı da atacam merak etme yolladığın (ne kadar doğru bilemiyorum) eğer bankaya gelmişse aynen yollanan hesaba geri yollayacam.. bundan sonra reklam verecek olanları yaşı benim için önemli olacak 18 yaşından küçüklerle uğraşmak istemiyorum..

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşım dekont varsa elinde bi tarattırıp buraya ekle... Yoksa birşey ifade etmez bunlar...

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
20 Yasindayim beyefendiinin ayagi kotu diye evine kadar yollamak gerekiyo... Bunu anliyoruz buradan...

YA ADAM BANKAYA GITMIYOR SONRA PARA ELIMDE DEGIL. CILDIRTACAK YAA... bana cep telefonunu veya babaninkini versene.... Bu kadar insan okuyo bunlari yuh yaaa

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
kardeşim logları okuyacak kişi senin ne dolaplar çevirdiğini görecek zaten

sahte sahte dekontlar hazırlıyor ondan sonra bunu göstermek için şimdi yaptım diyor
ayrıca konuşmanın bir yerinde paranı 1 hafta geciktirsem ne olur gibi bi cümle geçiyor bu da demek oluyorki parayı yollamamış ve 1 hafta sonra alırsam problem olup olmayacağını soruyor..

ayrıca dekont numarası istediğimde (bankaya o dekont numarası ile başvuracaktım 3 martta!) bizim bankada yok dekont numarası dedi sonra sanal imzalı mail at dediğim de bizim bankada yok demesi çok ilgin gelmiyormu sizede..

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
feverinlove' Alıntı:
20 Yasindayim beyefendiinin ayagi kotu diye evine kadar yollamak gerekiyo... Bunu anliyoruz buradan...

YA ADAM BANKAYA GITMIYOR SONRA PARA ELIMDE DEGIL. CILDIRTACAK YAA... bana cep telefonunu veya babaninkini versene.... Bu kadar insan okuyo bunlari yuh yaaa
logları okuduysan cep numaram loglarda yazıyor ara konuş..

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
03.03.2005 22:30:50 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N nerde dekont numarasi söyle o zaman allahim ya
03.03.2005 22:30:51 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ yolladim eminim dedim
03.03.2005 22:31:07 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N islem geçmisini kopyala yapistir buraya veya mail ile at bana
03.03.2005 22:31:09 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ bii sn
03.03.2005 22:31:12 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ history yokmu
03.03.2005 22:31:38 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ Islem Tarihi: 01 Mart 2005 Sali 19:52 Islemin Yapilacagi Tarih: 01 Mart 2005 Sali Islem Türü: Isme Havale Paranin Çekilecegi Hesap No: 763 1003109 270 00 Esentepe Subesi Alicinin Sube Kodu ve Adi: 030 Afyon Subesi Alicinin Adi Soyadi: Zeynelabidin Koç Alicinin Adresi: Alicinin Telefon Numarasi: 5432211817 Açiklama: cherez.com Tutar: 30,00 YTL
03.03.2005 22:31:45 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ bak abi ben sana bunlari yolladimmi?
03.03.2005 22:31:50 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ git adama goster
03.03.2005 22:32:26 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ 1 gun beklesen nolur?
03.03.2005 22:32:48 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N bana bunu mail olarak yollliyabilirmisin
03.03.2005 22:32:54 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N orada seçenek olmasi lazim maile gönder diye
03.03.2005 22:33:01 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ abi bak her banka ayni deil
03.03.2005 22:33:03 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N digital imzali
03.03.2005 22:33:06 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ bunda yok oyle bisiy
komedi ya :)

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dekont olmuyormus havale parasi odenmedigi icin... Sadece sorgu numarasi oluyormus. Bu sorgu numarasi ilede gidip ogrenebilir! Numarasi 51642.

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
şimdiye kadar raha 15 kişiyle reklam anlaşması yaptım ve hepsinin reklamını sorunsuz yayınladım..

şimdiye kadar sorun yaşayan buraya yazarsa sevinirim yok zeynel boyle sahtekar yok böyle paramı çaldı reklamımı iptal etti

bekliyorum..

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
feverinlove' Alıntı:
Dekont olmuyormus havale parasi odenmedigi icin... Sadece sorgu numarasi oluyormus. Bu sorgu numarasi ilede gidip ogrenebilir! Numarasi 51642.
işlemi şimdi yapıp yeni bi numara mı aldın kardeş :)

B

Bedava.in

Misafir
Valla ben zeynele reklam verdim themp3king.com sag ust tarafta chat girisi olayı. 1 YTL Dahi ödemedim henuz. Zaten öyle anlastik. Yayinlamayacak olsa benim reklamımı yayınlamazdı.
Ayrıca zeynelin böyle birsey yapacagini zannetmiyorum.

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
dediğim gibi 18 yaşından küçüklerle reklam anlaşması yapmıyacam bundan sonra
paranı (ki yattıysa) geri yollayacam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.