İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TheMp3King'in Sahtekarligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok 20 yasindayim sen kac yasindasin? Nufus cuzdani fotokopisi istersin simdi?

eger bankaya gittiginde... 1 mart tarihli 30ytl olan bir reklam varsa burada ** ozur dileyeceksin.

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
akıl yaşından bahsediyorum :D
laflarına dikkat et istersen..
burası kişisel kavga edeceğin yer değil
ayrıca msnden blokladım eğer adam gibi konuşmayı öğrenirsen bi arkadaşını yollarsın bloku açarım..

H

hibrahim

Misafir
ya zeynel bi ara uğra şu bankaya dediği gibi 1 mart tarihinde snin adıa gelen para varmı bi bak bu kadar konuşmaya gerek yok... olur bu tur yanlışlıklar ama yoksa bi daha konuşamaz en azından varsada sen özür dilersin olur biter...ama benim anlamadığım ilk ay akbank 2. ay niye hsbc yani akbank olmuyor..:)

H

hibrahim

Misafir
hmm ben akbank ı da internet şubesinden hallettin sanmıştım..

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
arkadaşın bankada hesabı yokmuşta onun için adına atacam dedi 3 martta gittim bankaya adıma havale varmı dedim adam yok dedi ne kadar sürede gelir dedim 28 inde atılan para adam aynı gün bizde olur çünkü aynı bankanın başka şubesiyiz dedi.. maç yaptım ve ayağım kırıldı okula bile gidemiyorum adam gelmiş bana yok ben keyfimden bankaya gitmiyormuşum.. oof of sedo 300€ ödüyor hiç sesi bile çıkmıyor bunlar bi 30 ytl atıyor (ki attığını zannetmiyorum) adam tepemize binecek

H

hibrahim

Misafir
heee abi ama sende hiç bi yere yazmamışsın 3 martta gidip baktığını ee ne diyecek şimdi benim bildiğimde aynı banka ismede olsa aynı gun geçer hesaba eğer işlem saatlerinde yaptıysa yada en geç ertesi gun geçmediğin göre başka bir yanlışlık var yanlış isim vs... yada bir aldatma...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla forum tribüne döndü ne diyeyim herkes kavga ediyor. şöyle bir dolaşın forumu kavga edilmeyen bir konu başlığı varmı

H

hibrahim

Misafir
maksat muhabbet olsun:) ama bece b u konuda bir yanlış anlaşılma var bu arada zeynel geçmiş olsun(ayağın için)

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi ne diyim sana git ve gor 1 MART 2005 te yollandi ZEYNELABIDIN KOÇ adina... bu kadar ugrasmaya degmez.. gidersin bakarsin eger baska gun yaziyorsa ben ozur dilerim ama eger 1 martta yollanmissa para sen ozur dilersin.

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
bana o gün ne işlem numarası verdi ne dekont numarası verdi nede digital imzalı mail attı neymiş onun bankasında yokmuş ne o kardeş senin banka mars ta mı?
03.03.2005 21:47:27 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N hoca bugun bankaya gittim adima para yollanmadigini söyledi
03.03.2005 21:47:36 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ gelmemistir belki ben yolladim cunku
03.03.2005 21:47:42 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ bilmiyorum kac gun alioo
03.03.2005 21:47:48 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N hemen gelir dedi adam
03.03.2005 21:48:23 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ bi snn kontrol ediim
03.03.2005 21:49:41 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N et bakalim
03.03.2005 21:52:45 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ Zeynelabidin diimi?
03.03.2005 21:53:00 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N evet
03.03.2005 21:53:06 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ yollanmis
03.03.2005 21:53:12 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N gittim yok dedi adam
03.03.2005 21:53:25 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ hatta aciklamasinaaa cherez.com yazilmis
03.03.2005 21:53:34 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ 01 Mart 2005 Sali cherez.com 5432211817 -30,00 YTL
03.03.2005 21:53:44 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N yalan söyliyecek halim yok gittim bankaya adiniza para yatmamis dedi
03.03.2005 21:53:51 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ demekki gelmemis dahaa
03.03.2005 21:53:56 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N adam ayni gün gelir dedim
03.03.2005 21:53:58 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N dedi
ayrıca arkadaşın yalan söylediği çok belli ben dekont numarası istediğimde aldığım cevap şu
03.03.2005 22:15:24 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N bekliyorum
03.03.2005 22:16:03 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ ok bende girmeye calisiyorum bi parola bi kullanici kodu bi sifre hep karistiriyorum
03.03.2005 22:18:17 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ giremiyorum!!!
03.03.2005 22:18:29 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N e az once girmistin nasil is anlamadim
03.03.2005 22:18:45 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ yaa cok karisik bi sistem gir bak anlarsin sanal klavyeden girmen gerekiyo fln
03.03.2005 22:18:53 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ deniorum hala beklee
03.03.2005 22:19:02 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N yoo benimde var bankaciligim hiçte karisik degil
03.03.2005 22:19:32 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ hsbc patlamalardan sonra cok zor oldu!
03.03.2005 22:19:37 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ tusa basmiyorsun bilee
03.03.2005 22:19:44 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ 1.5 sn bekletiorsun harfin uzerinde!
03.03.2005 22:20:05 # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ cherez.com A(L)N iyide kaç karakter sifren 10 dk oldu bekliyoruz
03.03.2005 22:20:24 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ ya usta hic kasamiycam
03.03.2005 22:20:31 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ inanmazsan inanma
03.03.2005 22:20:36 cherez.com A(L)N # zeynelkoc | webmasteriz.com/forum/ yrn acip konusucam
hsbc patlamalardan sonra cok zor oldu! adamı kopartır bu cümle ya :)

H

hibrahim

Misafir
feverinlove zeynel gittim diyor 3 martta yokmuş bence sen git bankaya işlem numarasını ver dekont versin yada internet bankacılığında yaptığın işlemin screen shotunu al bi siteye koy yani bu kadar kolay bende olsa bende gitmezdim 30 ytl için bankaya o kadar sıra kuyruk vs.. dekont veremiyorlarsa screen shotu al yolla!!!

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
hibrahim' Alıntı:
maksat muhabbet olsun:) ama bece b u konuda bir yanlış anlaşılma var bu arada zeynel geçmiş olsun(ayağın için)
sağolasın ben okula bile gidemiyorum diyorum hala git bankaya diyo
senin için bi arkadaşımı yollayacam bugun bankaya inş dediğin gibi olur

G

guajira

Misafir
Olay kopmuş yaw :) Ortaya somut deliller koymadığı sürece feverinlove haksız gibi duruyo.

H

hibrahim

Misafir
abidedğim gibi ekran görüntüsünü jpg olarak koysun ben zeynelin yerinde olsa o zaman yollarım sonuçta resmi sokaktaki adama göstermicek photoshop olup olmadığını anlarız az çok ... bun belgeyi internet şubesi veremiyorsa sana yapı krediyi öneririrm herşey veriolar birde ay sonunda eve işlem listesini dekont gibi yolluyorlar..

E

erotikbul

Misafir
çok komiksin fenelilove mi neyse.

Ayrıca, zeynel e bok atman ve ağır laflar kullanman yanlış. Bencekendisi reklam alma işinde şuan piyasadaki en sorunsuz insanlardan beri. Hatta şu nu söyleyeyim, sitemiz bir gün kapalı kalacak diye reklam süresini 3 gün uzattı kendisi. 30 yerine 32 gün reklam vermiş oldum aynı ücrete yani.

Enis okur da yapmıştı böyle bir şey, bu da ondan olmasın :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar böyle muhabbet mi olur allah aşkına!
ne kadar önemliymiş reklam olayı böyle..
böyle şeyler birbirinize yazıp bir de ticari ilişkiye mi girilir..
şu kısa dünyada 30 ytl için yaşadığınız strese bak..
alma, verme reklamı kardeşim..

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zeynelkocun kötü yanlarını da ben söyleyeyim. "Bayramda internet bankacılığında havale yaptığımda para hesabında gözükmez anca bayram bitiminde gözükür ben sana dekontu yollarım mailine sen de bana scripti gönderirsin" dediğinde ben kabul etmeyip yolladığı kaporayıda, ki yollamamam gerekirken ona geri yolladıktan sonra dekontu maille sana yollayayım mı dediğimde "yok gerek yok gelmiş" dediğinide hatırlatmak isterim. Bunu yapan zeynelkoc. 50 milyon kapora yatırmıştı daha sonra gerisini(150 milyon) yatırması gerekirken ben havale yaparım hesabında gözükmez dekont gönderirim sen bana scripti yollarsın demişti. Ben de kabul etmeyince bir sürü laf etmişti. Ben de böyle kendini akıllı sanan adamlarla uğraşamayacağım için, ayrıca da kimsenin parasında gözüm olmadığı için kaporasını geri göndermiştim, ve satıştan vazgeçmiştim. Bayramda yapılan havale hesapta gözükmez diyen adam tamam para hesabımda deyip dekontu göndermene gerek yok demişti. Bunu da burda ben anlatayım herkes bilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.