İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TheMp3King'in Sahtekarligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Z3YN3LK0C

Misafir
cpa haklısın fakat o konuda sana söylemiştim
okulum başlıyordu ve ben sana parayı mutlaka yollardım (yollamayacak olsam ilk baştan yollamazdım) haklısın bu konuda parayı yollamadan bende vermezdim scripti ama ben senden anlayış göstermeni istedim p.tesi finallerim başlıyordu bunu sana söylemiştim sadece yapabilirmisin dedim sende olmaz dedin anlaşamadık olay budur yani burada kesinlikle ne bir sahtekarlık ne başka bişey vardı

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
üşenmeden konuyu okuyup mesaj attığınız için teşekkürler..

bazıları adımızı karalamaya çalışıyor ama bu piyasadaki herkez bizim kim olduğumuzu bilir..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkaşlar internet bankacılığı diye bir kavram var bunu hatırlatayım :) yani bankaya gitmeden internettende bakabilirsiniz tüm gelen gidene ama bankadan bankaya değişebilir. şahsen ben yapı kredi kullanıyorum bankaya adım atmam kolay kolay her işlemi 24 saat internetten yapıyorum. bence artık iyi bir internet bankasıyla çalışmanın vakti gelmedi mi? (reklam gibi oldu ama neyse amaç insanları bilgilendirmek bazı konularda)

H

H4YM4C

Misafir
Bu konuya sadece gülüyorum. zeynelle konuşmuştuk. Zeynel murat abi ile konuşsana ne diyecek, neler düşünüyor.

Bizim herkes ne olduğumuzu biliyor. Senin demenle bunlar değişmiyor merak etme.

Aslında üye olmayacaktım ama cevap için üye oldum :D

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
lovemove' Alıntı:
arkaşlar internet bankacılığı diye bir kavram var bunu hatırlatayım :) yani bankaya gitmeden internettende bakabilirsiniz tüm gelen gidene ama bankadan bankaya değişebilir. şahsen ben yapı kredi kullanıyorum bankaya adım atmam kolay kolay her işlemi 24 saat internetten yapıyorum. bence artık iyi bir internet bankasıyla çalışmanın vakti gelmedi mi? (reklam gibi oldu ama neyse amaç insanları bilgilendirmek bazı konularda)
dostum yanlış anladın benim hesabıma atmadı arkadaş hsbc afyon şubesine benim adıma havale olarak atmış (ki zannetmiyorum) yani internetten bakabileceğim birşey değil çünkü bankada hesabım filan yok

Z

Z3YN3LK0C

Misafir
sende mi atıldın la :) neyse geçmiş olsun bu arada diğer kimleri dolandırdı onları da yazacam ama one izin almam gerekiyor yazabilirmiyim diye ;)

H

H4YM4C

Misafir
Z3YN3LK0C' Alıntı:
sende mi atıldın la :) neyse geçmiş olsun bu arada diğer kimleri dolandırdı onları da yazacam ama one izin almam gerekiyor yazabilirmiyim diye ;)
Evet : ) Nihahaha laf sokulmasına dayanamıyo napsın olum :D attı bizide.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni online olabildim derslerim vardı ve gördüğüm manzara oldukça kötüydü burası bilgi paylaşımı için açılmış bir platform..

Farklı amaçlar için kullanmayın.. Kişisel sorunlarınızı MSN, ICQ, IRC yoluyla halledin! Boşu boşuna DATABASE'i doldurmayın!

Konu Kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.