İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TİB heklendi mi?

alisan.yazgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ya kime inanacağımı şaşırdım diyebilirim :)
Şuanda haberlerde Tib'in ele geçirildiği söyleniyor.
Tib'in yöneticileride bunu onaylıyor .

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Olaya iyi yanından bakın sayın arkadaşlar. Böylece hükümet yetkilileri bu işin ne dereceye kadar ciddi olabileceği ve neler yapılabileceği konusunda tecrübe sahibi oluyorlar. Bugün birleşmiş ve görece küçük bir grubun saldırısı karşısında bunlar yaşanıyor. Yarın çin yada amerika kaynaklı bir saldırı karşısında ne yapacaklar sizce? çin'in bu konulardaki çalışmalarını herkes biliyordur herhalde.

O nedenle ben olaya parasız bir ders ve çalışma gözüyle bakıyorum. hükümet adamları bunca zaman *orno ile uğraşacağına, at gözlüklerini çıkarıp biraz da bu işlere gereken önemi verseydi. güvenlik tüm devlet kurumlarında windows kullanmakla sağlanmıyor ne yazıkki.

alisan.yazgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ve sitelerinin yoğunluktan dolayı kapandığını yazmışlar .
Saldırı veya hek Değil ... :)

***mahmut***

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
inci sözlüğe erişilmiyor sanırım ayyıldız biletlerini kesti dedelerin :)

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ya arkadaşlar, DDOS saldırıları ne zamandan beri "hek" olarak anılmaya başlandı da sitenin kapanıp kapanmamasını konuşuyorsunuz?

Bu mu hek şimdi?

darkdevil123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aynen gitti İnci Sözlük sabahtan beri konuşuyor.
Amonlarda Amonlar.

Amonlar Amonlar Amonlar

inci sözlüğe erişilmiyor sanırım ayyıldız biletlerini kesti dedelerin :)

Ayyıldızın yaptıgı ddos saldırısıdır.hiç birşey yapamaz 1 saat kapalı kalır 2 saat kapalı kalır

Vatan haini inci sözlüğün anlaştığı Anonnews adlı dünyaca ünlü heker grubu şuan tib'e ddos saldırısı yapıyor internette siber savaş başladı. Mesele sansür değil, vatana ihanet! Bir türk dünyaya bedeldir. Türk siber ordusu Ayyıldız team görev'de 2 gündür anonnews.org'un sitesine ddos saldırısı yapıyor, sunucuları çöktü ne yapacaklarını şaşırdılar free sitelerle yayın yapmaya başladılar,sebep heklenme korkuları, siteleri 2 gündür kapalı..

incinin vatan haini oldugunumu düşünüyorsun sırf düşündükleri düşünce sisteminden dolayı. olabilir millet içerde birbirlerine sövüyor argo hat safhada ama vatan haini olarak adlandıramazsın.Anonnews e gelincede sonuna kadar tib'e ddosu destekliyorum. sansur olmamalı olmıyacaktırda. kaldırana kadar devam edeceklerdir.allahın anonnewsi geldi türke yardım ediyor.sansür olmasın diyor adam gibi internet kullansın herkez diyor.başka bir konu ise türk siber ordusu diye birşey yoktur. ayyıldız fazla abartılıyor hek dediğimiz şey yasadışı bir olay bunuda resmi bir hale getiremeyiz.

alisan.yazgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Katılıyorum !
Adamlar bizim için yapıyor.
Düşünün bu saldırılardan sonra sansür kalkıyor . Rahat olmazmısınız. İnci Sözlüğe Diyecek birşey yok.

Ekleme : Şimdiki hedef malesef Türk telekom ve TTNET.

darkdevil123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Katılıyorum !
Adamlar bizim için yapıyor.
Düşünün bu saldırılardan sonra sansür kalkıyor . Rahat olmazmısınız. İnci Sözlüğe Diyecek birşey yok.

Ekleme : Şimdiki hedef malesef Türk telekom ve TTNET.

+1 ^^ TTNET olması kötü oldu ama internet alt yapısında bir sıkıntı yaşanacagını zannetmem.

alisan.yazgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ben yaşım gereği siyasete girmiyorum . Sadece yüzeysel düşünüyorum .Senin yazdıklarını da okuyunca hak veriyorum. Ama açıklama yapılmadan kesin bir şey diyemezssin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.