Amonlar Amonlar Amonlar
Ayyıldızın yaptıgı ddos saldırısıdır.hiç birşey yapamaz 1 saat kapalı kalır 2 saat kapalı kalır
incinin vatan haini oldugunumu düşünüyorsun sırf düşündükleri düşünce sisteminden dolayı. olabilir millet içerde birbirlerine sövüyor argo hat safhada ama vatan haini olarak adlandıramazsın.Anonnews e gelincede sonuna kadar tib'e ddosu destekliyorum. sansur olmamalı olmıyacaktırda. kaldırana kadar devam edeceklerdir.allahın anonnewsi geldi türke yardım ediyor.sansür olmasın diyor adam gibi internet kullansın herkez diyor.başka bir konu ise türk siber ordusu diye birşey yoktur. ayyıldız fazla abartılıyor hek dediğimiz şey yasadışı bir olay bunuda resmi bir hale getiremeyiz.
Anon grubunun yaptığı ddostan farklı yani öyle mi? Biz kalıcı olarak kapanacağını söylemedik zaten. Olayların hepsi bir itibar savaşı. Bu savaşta Anonymous grubu itibarını zedelemiş ve tehditlerinin içi boş ve boyundan büyük işler olduğunu göstermiştir. Biz bunu tartışıyoruz burda. Medyayı da arkalarına alarak günlerdir millete korku aşılamaya çalıştılar sonuç ne? 10 dakikalık bir sistem yavaşlatma dışında hiçbir haltı beceremediler. Bu mudur yani? Ayyıldıza gelince Anonymous kadar gürültü çıkartmadılar ve adamların sitelerini 3 gündür diken üstünde tutturdular işta asıl korku budur. Anon kadar medya yanlarında olsa kim bilir neler yaparlardı. Demem o ki Anonymous grubu o kadar yaygaraya rağmen hiçbirşey yapamamış Türkiyenin sadece bir heker grubuna karşı bertaraf olmuşlardır. Bunlar mı Türkiyeyi tehdit edecek? Gitsinler kumda oynasınlar
İnci sözlüğe gelince Anonymoustan yardım dilenerek içişlerini bir dış sorun haline dönüştürme ayıbını gösteren bu insanımsı varlıklara söylenecek söz yok herşey ortada ama kendilerinin ne kadar aciz ve ukala insanlar olduklarını tüm dünyaya birkez daha gösterdiler. Bu topluluk bir kültür yozlaşması yaşatarak dış güçlerin emellerine farkında olmadan hizmet etmekte. Bu nedenle hiçbir şekilde kendilerini vatan millet sevdalısı kişiler olarak görmek zorunda değil kimse.