İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ticaret Sitesi 60 TL

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
e-ticaret ticaret sitesi yapıyorum.
Logo banner tasarımı içinde domaini ve hostu sizin adınıza alıp tüm kurulum tasarımı yapıp elinize teslim ediyorum.
Örnek sitesi için pm atabilirsiniz.
Özellikle belirtiyorum proffesyonel kişiler pm atmasın.
open cart sistemini editleyip, size uygun tema seçip, içeriği kullanılır hale getirip, sizlere teslim ediyorum
Ayrıca, tanıtım ve kişisel sitelerde yapılmaktadır.

melancholia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kötü konuşmanı bekliyorum!!!

"İleri düzeyde ticaret sitesi yapıyorum." bu ne demek hocam?

ticaret sitesi kuruyorum derseniz anlarım ve konunuza bu gerçekleri yazmak zorunda kalmam. Siz open cart sistemini bilmeyen forum üyelerini (bazen sadece tasarım yaptırmak için üye olan var.) kandırmaya yönelik bir hareket yapıyorsunuz.

konunuzu;
open cart sistemini editleyip, size uygun tema seçip, içeriği kullanılır hale getirip, sizlere teslim ediyorum derseniz kimse size birşey diyemez.

"60 tlye kendi yazdığım scripti satacağımımı sanıyorsun host + domain içinde."

ben zannetmiyorum hocam; ama sistemi bilmediklerinden zannedenler çıkacaktır.

son olarak benim yaptığım konu karalamak değil, doğru bilgi vermektir. Eski konularıma, mesajlarıma bak bir tane konuyu kötülediğim, ticareti baltaladığım var mı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.