İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tık Başı Değil Nakit !

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam teklifini kabul ediyorum.

Reklam gösterimine başlamadan önce, kimlik fotokopisi + imzanı bana faxlamanı isteyeceğim.

Kimlik fotokopisini kabul etmiyorsan, ufak bir sözleşme, sözleşme altına isim/soyisim, imza ve fotoğrafını fax ile rica edeceğim.

Kabul ediyorsan cevabını bekliyorum..

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SlimBoy fotokopi ve fax masrafları 8 ytl tutuyor, reklamdan pahalı kardeş adamın şirketini iflas ettirdin direk :p

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Developer' Alıntı:
SlimBoy fotokopi ve fax masrafları 8 ytl tutuyor, reklamdan pahalı kardeş adamın şirketini iflas ettirdin direk :p

Yok, o masraflar benden olsun. : ) Ay sonunda alacağım reklam tutarından kesinti yaparız..

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana kalırsa bu arkadaşa fazla güven olmaz developer dediğin gibi bannırda oynama olduğu açık ve net bir şekilde gözüküyor.

Kimse kimseye durduk yere sen benim bannırımı çaldın demez ki formda herkes kernel32 yi tanıyor.

Çalıntı parçalarla site yapanada bence hiç güven olmaz çünkü o arkadaşın bizim paramızı çalmayacağı ne malum???

Gerçi Slim_boy baya bir şey istemiş ama onlarlada ne tuturabilir bilmiyorum tutursa bile 25 YTL için uğraşmaya deymez diye düşünüyorum..

ConAir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadas yok zaten olayı buyutmeye gerek yok vermeyin abi beleş iş olmaz para pesin kirmizi meşin

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlamadıgım şey parayı nakit almadan calismam diyorsunuz peki yabancı sitelerle nasıl calisiyorsunuz?
yani biz türkler birbirimize güvenmiyoruz yabancılara güveniyoruz biz türkler bukadar çokmu sahtekarız?

konu yanlış anlaşılmasın arkadaşı tanımıyorum genel olarak konuştum.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Romantlk' Alıntı:
anlamadıgım şey parayı nakit almadan calismam diyorsunuz peki yabancı sitelerle nasıl calisiyorsunuz?
yani biz türkler birbirimize güvenmiyoruz yabancılara güveniyoruz biz türkler bukadar çokmu sahtekarız?

konu yanlış anlaşılmasın arkadaşı tanımıyorum genel olarak konuştum.

[CRUEL] adlı kişiden ödeme alan var mı ? + Yukarıda birkaç mesajda kişi hakkında olumsuz yorumlar yapıldı.

C

[CRUEL]

Misafir
Kardeşim Burada milyon Dolarlar Yada Yüzlerce Milyonlar Dönmüyor Bu 1 !

Sizi Neden Dolandırıcam Zaten En Yüksek Fiyat 25 ytl Bişey Onuda Zaten Günlük Yaşamımda Kullanıyorum Sizin 2 Kuruş Etmez Sitelerinizi Dolandırıcak Halim Yok Bu 2 ..

Tanımadğıdım ( Yada Daha Önce Beni Tanıyan ) Bi Adam Tutmuş Mahkeme Cart Curt Diyor Bu 3 !

Allahıma Çok Şükür Kimseyi Dolandırmadım Dolandırmamda ..

Görende Sanıcak Sitenizi Elinizden Alıcam ;)

Çok Ufak Fiyatlarında Dolandırıcılığınımı Yapıcakmışız.

Hepinize Teşekkürler.Forumu Azda Olsa Beyenmiştim..
Kolay Gelsin.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bunlar orjinal halleri ve kalitesi ortada, Cruel hem hırgırızsın, hemde 100süzsün ve çok pişkinsin :p

cybim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Beni tanımıyomuş yaaa..Şimdi ağzımı bozucam ama..Kaç defa nick değiştircen ufaklık.Her ay nick değiştiriyor.Allahtan ismi soyismi belli yoksa tanıyamayacağım doğrusu.Ufaklık sen undeground felan oyna boyundan büyük işlere kalkıp benim canımı sıkma.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
[CRUEL]' Alıntı:
Kardeşim Burada milyon Dolarlar Yada Yüzlerce Milyonlar Dönmüyor Bu 1 !

Sizi Neden Dolandırıcam Zaten En Yüksek Fiyat 25 ytl Bişey Onuda Zaten Günlük Yaşamımda Kullanıyorum Sizin 2 Kuruş Etmez Sitelerinizi Dolandırıcak Halim Yok Bu 2 ..

Tanımadğıdım ( Yada Daha Önce Beni Tanıyan ) Bi Adam Tutmuş Mahkeme Cart Curt Diyor Bu 3 !

Allahıma Çok Şükür Kimseyi Dolandırmadım Dolandırmamda ..

Görende Sanıcak Sitenizi Elinizden Alıcam ;)

Çok Ufak Fiyatlarında Dolandırıcılığınımı Yapıcakmışız.

Hepinize Teşekkürler.Forumu Azda Olsa Beyenmiştim..
Kolay Gelsin.
Bizim sitelerimizi beğenmiyorsan buraya gelmiyecektin.Gidip beğendiğin sitelerin webmasterlarıyla bağlantı kursaydın.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Tik Basi degil Nakit ne demek? Nakit bir odeme sekli. Hic ben alisveriste kasada, nakit mi odeyeceksiniz tikbasi mi diyen duymadim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.