özkurweb yetkilisinin yanıtı
merhaba değerli arkadaşlar,
ben özkurweb kurucularından özcan beylan. ortaklık sistemimiz hakkında önce yazılan güzel ardından yazılan çirkin iddialar için yazmak zorunda kaldım. aslında yaptığımın ne derece yanlış olduğunu bilsem bile, çok fazla mail geldi yanıt yazmam için. ve zannedersem de bi daha buraya gelmiycem.
Genel konusmak istiyorum özele inip daha fazla olayların uzamasını istemiyorum. Daha 100 tekil ziyaretçi sayısına ulaşmamış sitelerden gelen günde 150-200 ziyaretçi oluyor. Bunları engellememiz yanlış mı?
Üye olduktan sonra giriş yaparak önemli açıklamaları okuyunuz. Sadece bannerlardan gelen hitlerin geçerli sayılacağından bahsediliyor. Kişi, foruma link koyuyor, 50 tık geliyor. Bannerla 5-6 tane bile gelmiyor. Hile yapan kendisi, suçlu olan biz.
İstatistiklere bakıyoruz, nerelerden nasıl tıklamalar geldiği yazılıyor. Pek çok hitinin nereden geldiği bile yazılmıyor.
Sakın yanlış anlamayın, olayları özele çekmeyin. Bu sistemde yaşanan sorunları dile getirdim. Ve başımdan geçen olayları anlatmaya çalıştım. İnanırsınız inanmazsınız üye olursunuz olmazsınız o sizin bileceğiniz bir iş. Hile yaparak gelen hitleri geçerli saymıyoruz, saymayacağız da...
Hepinize bol kazançlı günler diliyorum...
Özkurweb Bilişim Hizmetleri
www.ozkurweb.com