mdozzy sana katılıyorum ve aynı zamanda site yöneticilerine birkaç önerim olacak...
1)sponsor bölümü boş olanlar veya uygun olmayanları belli periyodlarla(mümkünse hergun) takip edilsin ki şu anda boş olan çok var..
2) uyeler birbirlerinin puanlarını görsün.
3)puanların görüldüğü yerde sponsorlarda listelenebilir..
4)üyelerin sponsorlarına sizin tıklatmanız güzel değil böylece -20 ye kadar tıklama alabiliyosunuz.mesela benim elimde olsa - deki birine tıklamam ama sizin bu sisteminiz sayesinde tıklamak zorunda kalıyorum...
5)referal sistemi yapmışsınız ama çok kolay bi şekilde 10 tıklama kazanılabilir.bu eğer mümkünse şöyle değiştirilebilir. mesela refereriniz 10 tıklama yaptığında sizde 10 tıklama kazanacaksınız bundan sonrada yaptığı tıklamaların %25 i size yazılacak gibi..
6) siztenize benmi her zaman ulaşamıyorum yoksa hosting ile ilgil ibir sorunuzu mu var?
7) geleceği olan bir sistem heryerde paylaşırsak çünkü bence türkiyede bu işlerle uğraşan fazla kişi yok yarısı iyi.net forumundadır belkide daha fazlası...bu yüzen yabancılara ama nasıl?? bu konu hakkında bi fifkrim yok yabancı forumlara takılan arkadaşlar varsa site yöneticisinin hazırlayacağı veya kendi hazırladığı isterse içinde referer linki olan bir mesajı gönderebilir. böylece daha fazla üye toplayabilir sistem.
şimdilik bu kadar... hep birlikte daha iyiye...
++++
mesela şu anda sistem takıldı durmadan kendi linkime tıklatıyo böylece kendi kendime bana gelen tıklama sayısını artırıyo bende kapattım
napıyım
düzeldiği zaman devam edicem..