İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıkladığın her tıkta 2 kez kazan (Refbackplus.com)

samuray34amo

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
78
Reaction score
0
Arkadaşlar sistem çok güzel.Başka bir forumdan bir arkadaşın sitesi ve adam ptcden çok güzel paralar kazandı ve şimdi de kendi sitesini açtı sakın yanlış anlamayın bu bir ptc sitesi tanıtımı değildir...Sitede kazanma şu şekilde oluyor birkaç teklif var, Refbackplus'un Facebook sayfasını beğenme siteyi tanıtma, bir siteye kaydolup surf yapma gibi... Bunun yanı sıra sitenin asıl amacı ref elde etmek yani şöyle söyleyeyim bu siteyi kuran arkadaşın birkaç sitede paralı üyelikleri var biz ne yapıcaz peki ? Gireceğiz arkadaşın refi olup o reklamlara tıklayacağız hem siteden kazanacağız hem de bu arkadaş bize kar payı verecek.. Yani 2 kez kazanmış olacağız.Ne kadar karlı değil mi ? Sitenin ödeme yöntemleri Liberty Reserve, Paypal ve Alertpaydır. Ödeme Limiti Liberty Reserve ve Paypal için 0,50$ olup Alertpay içinse 1$'dır.



SİTE HAKKINDAKİ SORULARINIZI KONU ALTINDAN BELİRTİNİZ..

www.refbackplus.com
 

samuray34amo

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Aralık 2011
Mesajlar
78
Reaction score
0
kardeşim pm'lik birşey yok gir siteye kaydol siteye kaydolup üyelik adını yaz her gün reklamlara tıkla hem tıkladığın siteden hem de bu siteden kazan olay bu bunun yanı sıra birde birkaç offer var onları tamamlayarak da kazanabiliyorsun...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst