Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Tiklama Başina 0.01 Ytl Veriyoruz

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullandığın scripte çok büyük açıklar var Örneğin üye olup yüksek meblağlarda para gösterebilirim hesabımda haberin olsun. Aynı scripti bende kullandım. Hatta ödeme garantisi verirsen hileleri yapayım :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
cinbaba' Alıntı:
üye olunca görürsün yeşilkart randevum ve bizim bannerlarımız yeni katılan sponsorun adını şuan açıklaymıyacam kusura bakmayın

iyide randevum.com tık başı 0,08 verirken senin 0,01 vermem haksızlık olmuyormu yanai o her tıklamada 0,07 cebine kalıcak mantıklımı buuu

neyse benim gözüm fazla tutmadı..

R

reisabi

Misafir
cınaroğlu' Alıntı:
Hileyi değil hakkımızda yolladığımızı ödesin bu yeter;)

yok ben söliyim hakkınıda öder ama biraz anlayış gösterin geliştirmeden hatayla açtı ) yoksa para sorun deil koçm

Aykan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
iyide randevum.com tık başı 0,08 verirken senin 0,01 vermem haksızlık olmuyormu yanai o her tıklamada 0,07 cebine kalıcak mantıklımı buuu

neyse benim gözüm fazla tutmadı..
randevum da 0,01 veriyor tıklamaya. iyi çalışmalar.
0,03 e çıkartılmış tıklama oranı. benim bir sorum var alt üyelerden yüzde varmı?

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alt üye yüzdesi %15
modlar başlığı Tiklama Başina 0.03 Ytl Veriyoruz şeklinde değiştirirse sevinirim

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cınaroğlu' Alıntı:
Bakalım bana hiç güvenli gelmedi ama.Birde mesela benim 6 tane sitem var herbiri için yeni hesap açmasam üye olduğum bannerı diğer sitelerimede eklesem sorun olurmu?
Affiliate Software By iDevAffiliate v4.0 lisanslımı?
cınaroğlu sitelerini [email protected] mail atarsan olur

Aykan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script olarak aynı. idev kullanılıyor.
garantisponsor
gercekpara
hostcini
kaliteweb. v.s.vs

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
birşey söylicem herkes hemen site açmasın biraz araştırsın geliştirsin sermaye yapsın çünkü site açmak marifet değil önemli olan kalıcı olabilmek biz ne sponsorlar gördük 1 hafta barınabilen milleti dolandırıp giden lafım bu sponsor arkadaşa değil ancak sadece bu işler zor işler öyle kolay değil diyeyim hee bu arada iyi şanslar demeyide unutmayayım çünkü lazım olacak :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
gerek türkçeyi kullanmaları, gerek herhangi bir telefon&adres bulunmaması, gerek hitap biçimleri... ve en önemlisi kayıtta 5ytl alınması... hiç güvenilir gelmedi.

yinede başarılar.

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eskiden aynısını clickxchange ile yapardık , valla ordaki çıkan sponsorlara üye olmayı düşünür adamlar herhalde yani gidip randevuma üye olmak cok zor olmamali :)
Biz buna domates komisyonculugu diyelim 2ye al 5e sat.
He goca antalyali seni! :)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
şimdi ben 5 ytl verip sistemine kayıt olmuş olsaydım ne olacaktı? hadi bana yolladın, 500 tane üyen olsaydı nasıl geri verecektin bir ofisin bile yokken o miktarlardaki parayo. bu kadar basit mi bi sponsorluk sistemi kurmak, kapatmak.

tavsiyem, her cümlende dediğin gibi "Allahın izniyle" önce sağlam bi proje kurda ondan sonra 5 ytl ile kayıt olunan bir sponsorluk sistemi kur.

E

echo

Misafir
herkes affilate sitesi açarsa ne olur ya reklam yayıncısı kalmaz yada böyle rezil olunur.

arkadaşı sonuna kadar köstekliyorum..... çok yanlış bu yaptığı...