İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tıklama oranı %10u geçerse nolur

G

galatasaraylilar

Misafir
bi ara adsense reklamlarının tıklanma oranının %10 u geçtiği zaman banlandığımızı duymuştum. şu anda tamamen yasal yoldan farklı bir reklam politikası izliyorum. ve muhtemelen yasal yoldan siteye girenlerin %10undan fazla kişi tıklayacak. banlanırmıyım acaba?

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım ben açıkçası öyle istatistiklere inanmıyorum.Yeri geliyo %20 tıklama alıyorum gösterim-click oranlarında.Hile yapmadığın sürece banlanmayacağına inan başarılar.

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu sitede 4 kişide 1 tık alan çok kişi var.

Ayrıca madem site yapıyorsunuz madem google dan para kazanmak istiyorsunuz.. O zaman illa ki 10 kişide 1 veya 5 kişide 1 tık alabilmek için dizayn yapın... Eğer alamıyorsanız o dizaynı değiştirip yenisini yapın..

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfamın birinden %50 civarında tıklama oranı var.
Google kurallarının her maddesine uygun, kuraldışı hiçbir durum yok. 8 aydır kullanıyorum. Muhtemelen incelemişlerdir de sitelerimi.
Hile ile %50 lerde %100 ban yersin(en fazla 1-2 ay içinde)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger hile yapmiyorsan, kesinlikle banlanmassin, neden banlanacaksin ki ayrica....
korkmana gerek yok aradasim, banlananlarin cogu (%95) hile yaptiklari icin banlaniyorlar. ben 2003 yilindan beri adsense kullaniyorum, basima en ufak bir olay bile gelmedi ki senin dedigin rakamlarin cok ustune ciktigim zamanlarda oldu...

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hile harici çok zordur google'dan atılmak, isterseniz milyar dolar kazanın, tertemiz bir site ile banlanmanız imkansızdır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.