İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tıklamaya ödeyen türk sponsor

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim tıklamalarımın %99'unu saymıolar. Admine mail atıyorum bi haftaya ya cavap gelio ya da gelmio...
Ödemelerini yapıolarmış ama...
ozan 200milyon almış
yine de tavsiye etmem

C

cakircamehmet

Misafir
MErhaba, ben pop-up açtırıyorum, ortalama 10 tıklamanın 1 ini sayıyor, inat ettim 20 $ 'ımı almadan bırakmıcam 1 aydır yaklaşık 9 $ civarında birikti :) önemli olan ödeme yapması...

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar adamlar sitelerinde sadece turkiyeden gelen tıklamaları sayıyoruz diyorlar buyuk bi ihtimalle ondan dolayıdır sizzin tıklamalarınızın azlığı..

A

AcayipNet

Misafir
" MErhaba, ben pop-up açtırıyorum, ortalama 10 tıklamanın 1 ini sayıyor, inat ettim 20 $ 'ımı almadan bırakmıcam 1 aydır yaklaşık 9 $ civarında birikti :) önemli olan ödeme yapması... "
"1 ayda 9 $ birikti" Allah bereket versin, güle güle harca ;) Bence bu azimle gidersen 9 deil 9999 $ bilem alırsın.. ;) (saygılar mehmet abi:p)

Tıklamaların bu kadar az gözükmesinin bir başka sebebide pop-up önleyici programların gittikçe yaygınlaşması. Pop-up kodunu en alta koyunca sayfa tam açılmayınca pop-up da açılmıyo bununda etkisi olabilir.. vs vs...

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar lütfen kimse kendini kandırmasın...
Ben tıkları saymıolar dedim. Ben de okudum yabancıları saymadıklarını ve popup önleyici programları...
ben tiklakazan.tk'nın admini olarak
www.kalpler.com/?refer=tiklakazantk 'ya hangi tarihte, hangi saniyede hangi ipden, hangi ülkeden kaç tane ziyaretçi yollamışım takip ediyorum. Eğer 20 ziyaretçi yolladıysam(HEPSİ TÜRK) 1'i ya sayılıyor ya sayılmıyor. Böyleleri yüzünden bizim de adımız kötüye çıkıyor işte. Böyleleri yüzünden bize( www.TiklaKazan.TK ) de dolandırıcı gözü ile bakıo herkes. Millet dio ki biliyorum siz de ödemelerinizi yapmıyorsunuz çünkü Türkler hep hile yapıyor... Ne yazık ki biz ismimizi düzeltmeye çalışırken başkaları bizim +1'imizi -10'a dönüştürüyor...

I

internetten_para_kazanmak

Misafir
ben hiç güvenmiyorum. Çünkü hem yukarıda belirtilen sebeblerden hemde istediği an istediğini fes edebilmelerinden dolayı.

E

Eseryucel

Misafir
yahu sitemizin ayrıntılı istatistiklerine bakabiliyor muyuz kalpler.com da bakıyosak nereden

P

Paraemon

Misafir
tozlu raflarda saklanan bu konuyu nasıl canlandırmayı başardın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.