İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklamaya Teşvik

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2005
Mesajlar
267
Reaction score
0
Konum
Burdan
Arkadaşım bravo diyorum sana. Bu forumdan 223 hit gelmiş sitene. Bence tıklamaya teşvik falanın en daniskası bu foruma yazıp milleti tıklamaya teşvik ediyosun. Güzel bi fikir ama bence adsense kısmı ile hiç alakası olmayan bi yere açmışın konuyu. Klasik adsense için yapılmış çöplük sitelerinden biri daha (bende yapıyorum, yapmıyorum değil). Tasarımı güzel bi çöplük sitesi olmuş. Adsense reklamına tıklamaya teşvikle ne alakası var kendi kendine bi sor.
 

marquis

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2005
Mesajlar
162
Reaction score
0
Konum
Kemer
Tasarımına uğraştım halada uğraşıyorum. Önce oğlum için sonra adsense için yaptım :) Bu Foruma yazıp milleti tıklamaya teşvik etmiyorum. Etmiş olsamda aşağıda adsense geliri tablosu ve awstat dan aldığım istatistik. Sadece bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. Çöplük bir site olmayacak inşallah. Boş vakitlerimde iş yerinde çalışacağım. Ben ortaya çıkardığım işleri görünce haz alıyorum işimi seviyorum. Asıl işim BT yöneticiliği. Ama kafa dağıtmak için gerçekten web sitesi iyi bir uğraş. Resim yapmak gibi, şiir yazmak gibi birşey benim için. Bu arada elbette adsense ile ilgili hedeflerim var, belirli günlük gelir sayılarına ulaşmaya çalışıyorum. Bizden çok çok zeki insanların yaptıkları google 'ı keşfediyorum, faydalanıyorum, kullanıyorum. Fikirlerimi genişletiyorum. Bizler BT mesleğinde alternatifler sunmak, çözümler üretmek için varız. Bir işe girmeden o işi öğrenemezsin. Sanmayın google ayrı bir dünya BT içerisinde bizde çalıştığımız iş yerini ilk sayfaya taşımaya uğraşıyor olabiliriz. Belki ileride reklam vereceğiz orada bu bilgilerimi kullanabilirim. Öğrenmeyi seviyorum. Sonuç olarak buraya yazan yaklaşık 10 arkadaş değil 4 arkadaş teşvik dedi. Değerli yorumları ve eleştirileri için bütün arkadaşlara teşekkür ederim.


Son olarak az önce okuduğum güzel bir sözü konuyla alakası var yada yok, sizlerle paylaşmak istiyorum.


"İlmi kendinizle süsleyin, Kendiniz ilimle süslenmeyin."


adsense
07 Ekim cizgifilm - video 73 1 1,37% US$ 0,78 US$ 0,06
08 Ekim cizgifilm - video 54 0 0,00% US$ 0,00 US$ 0,00

awstat
07 Oct 2007 9 617 5067 25.63 MB
08 Oct 2007 90 852 11000 62.89 MB
 

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2005
Mesajlar
267
Reaction score
0
Konum
Burdan
Pardon abi. Burda genelde gençler takılırdı önceleri yani benim askerliğimden önce; ondan şeyettim. :D neticede siteye hit çekmenin bi yolu gibi göründü bana. (içimiz fesatlaştı be abi adsense hilebazlarını görünce)
Çok güzel bi düşünce ile yapmışın siteyi önceki sözlerimden geri alıyorum o tarz söylemlerimi. Mübarek kandilinizi de kutluyorum.

Nede olsa BT sektöründe Yönetici mişsiniz. Belki ilerde karşılaşırız, ben o kişiyim olmasın sonra. Eleman lazım mı? :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst