sohbet odaları

tıklamayın mail şifrenizi çalıyor

G

gncytnk

vay adi insan arkadaşlar yanlışlıkla tıklamayın arkadaşım sende editle :) reklam oluyor gibi XXXX yap

SLaYeR

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
?
215 Aydır Üye
xxx zaten adres adamın maili gozuksun ki diğerleri bu kişiden gelen maili açmasın

SLaYeR

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
?
215 Aydır Üye
ve maillerim şifremi değiştirmeme ragmen siliniyor nede anlamadım butun mailllerimi sildi :mad: soruyu değiştirdim şifreyi değiştirdim maili değiştirdim yinede silindi hepsi :(

Rapmaster

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Bu xss denen açık..Bu yüzden binlerce kişinin çalındı, briside benımkı :).. İlk günlerinde yemıştım bu olayı tabii sonra geri aldım o ayrı mesele :)

theersin

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
4
Şube
Pendik
215 Aydır Üye
xss açığı nedense hala devam ediyor :)

qdin

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Ankara
214 Aydır Üye
Merhaba,
Hotmail bu kadar güvensiz işte xss açıgı ile önce coikes i alacak sayfanın adresi mail atilir o pencereden tıklayınca gerisi kolay 1-2 program ile localhost gibi o coikes açılır sonra sifreyi degiştir kısımına hadi hop. hotmail de uyusun dursun.

mener

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Aydın
228 Aydır Üye
"İçinizde biraz Türklük varsa..." :) Ya sabır... Yani Türkseniz sizi keklemeye talibim mi demek istiyor? Çok tanıdık bir söylem.

Ntie

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
203 Aydır Üye
tşkler Loi çok saol

cınaroğlu

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
215 Aydır Üye
Cookie çalarak yapılıyor aman dikkatli olun

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.