İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TikTok uygulamasını kaç kişi kullanıyor?

Cimcime_Cool

0
Onaylı Üye
Katılım
15 Ekim 2002
Mesajlar
404
Reaction score
28
Konum
Adana
TikTok'u hiç duydun mu? Ben duydum ama hiç kullanmadım. Çin'de Doyin olarak bilinen mobil uygulamanın geçtiğimiz yıl dünyanın birçok yerinde uygulama listelerinde yer almamıştı . Musical.ly ile birleştiğinde, gençler arasında popüler olmaya başladı. Sesleri gizleyen ve şablon videolara montajlama yapmaya olanak sağlayan bir uygulamayken, Ağustos 2018’de, kullanıcıların 15 saniyelik videolar oluşturmasını, efektler eklemesini ve arkadaşlarıyla paylaşmasının önünü açtı.

TikTok 1 yılda popüler oldu
Temmuz 2018'de, TikTok, arkasındaki Çinli şirket olan ByteDance'ya göre, aynı ilgi görmeden, Snapchat gibi diğer sosyal platformlarını geride bırakarak 500 milyon küresel aktif kullanıcıya ulaştı. Türkiye'de de en hızlı yayılan ve kabul gören sosyal medya uygulaması olan Tik Tok aşağıdaki tabloda hangi ülkelerde TikTok'un kaç kişi tarafından indirildiğini gösteriyor. TikTok özellikle app yaklaşık 120 milyon kez indirilen, geçen yıl Hindistan'da en popüler uygulama oldu. Bununla birlikte, diğer ülkelerde de milyonlarca indirildi.

TikTok uygulamasını en çok indiren ülkeler:
tiktok-indirilme-sayilari-2019.jpg
 

yasarkavus

Onaylı Üye
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
51
Milleti mala çeviren bir uygulama.
İndirdim şunun gibi manyakları görünce hemen sildim.
 

SebastiHan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2002
Mesajlar
395
Reaction score
85
Konum
Almanya - Flensburg
Nüfusa göre yüzdeye vurduğunuzda en çok Türkiye'de kullanılıyor. En gereksiz uygulamanın bu kadar çok ilgi görmesi, ülkedeki eğitimsizliğin, kısa yoldan şöhret olma talebinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Şöhret olmak için tüm her şeyini verenler, şöhret kalmak için de onurlarını satarlar. Yazık güzelim ülkeye.
 

mustafa bozdemir

Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Aralık 2018
Mesajlar
41
Reaction score
2
Konum
bursa
Tiktok bu kadar tercih edilmesinin sebebi para kazandırması insanlar ondan bu kadar yoğun talepteler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst