İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

togl.me URL Shortener

oralunal

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2011
Mesajlar
12
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere TR Kodlama tarafından geliştirilen bir phpBB modifikasyonunu anlatıyorum. Bu eklenti sayesinde mesajlarda kendi domaininiz dışında girilen bütün linkler togl.me aracılığıyla kısaltılarak yayınlanır.

Peki neden böyle bir kısaltmaya ihtiyaç duyabilirsiniz? Öncelikle bu sayede forum sitenizde paylaşılan linkler sadece iki türlü olacaktır. Bir tanesi sizin alan adınızla çıkış yapan linkler diğeri de togl.me aracılığıyla çıkış yapan linkler. Ayrıca bir API keyi aracılığıyla yönetici olarak bütün linklerinizi yönetebileceğinizi de biliyor muydunuz? Yani bu linklere kaç kere tıklandı vs. gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ayrıca ileride kullanıcılarınız kayıt olduğu zaman otomatik olarak onların togl.me hesapları açılacak ve kullanıcılarınızda isterse togl.me üzerinden isterse kullanıcı panelinden hesaplarını yönetebilecekler.

Mod Adı: Togl URL Shortener
Mod Yazarı: trkodlama
Mod Web Sitesi: http://www.trkodlama.com
Mod Sürümü: 1.0.0
Açıklama: Atılan mesajlarda ki site dışına çıkan linkleri http://togl.me adresinden kısaltarak onları ekrana basar.
Phpbb.com: http://togl.me/5d5
Phpbbturkey.com http://togl.me/fe2
Kurulum: 1 dakika
Kurulum Zorluğu: Kolay

Kurulumun nasıl yapıldığını install.xml dosyasından öğrenebilirsiniz: http://www.trkodlama.com/file.php?file=Togl_URL_Shortener.rar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst