İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Top 10 konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba iyinet yönetimi..
Benim sorunum top 10 konular bende 3 gündür açılmıyor..
Moderatör arkadaş sistemin arada böyle arıza verdiğini söylemişti ama benim görüşüm böyle bişi olması imkansız kullanıcılara profillerinden top 10 dan yararlanabilir yararlanamaz diye ayrımmı yapıyorsunuz ?

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
tarayıcı değiştir bende operada açılmıyordu chrome'a geçtim sorun gitti

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
firefox kullanıyorum tarayıcı ile ne alakası var foruma ziyaretçi olarak girildiğinde top 10 açılıyor üye girişi yapınca top 10 gidiyor internet explorerda da aynısı.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
bizDe ndn soRun yok ozmn ? günde 3 bilgisayar değiştirdigim oluyor hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
tarayıcı kaynaklı olsa ozaman dediğin gibi herkesde sorun olması lazım sonuçda kendi kodladığım bi tarayıcıyı kullanmıyorum anlıyonmu.

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
yönetim neden bir açıklama yapmıyor anlamış değilim onlar böyle yaptıkça bende düşünüyorum canı sıkıldıkları her kullanıcıyı forumun özelliklerini kullanmasınımı engelliyorlar ?

ugrboz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yönetim neden bir açıklama yapmıyor anlamış değilim onlar böyle yaptıkça bende düşünüyorum canı sıkıldıkları her kullanıcıyı forumun özelliklerini kullanmasınımı engelliyorlar ?

Özellikle neden sizin bu istatistikleri kullanmanızı engellesin yönetim mutlaka eklenti kaynaklı bir sorun oluşuyordur büyük forum sitelerinde vbulletin bazen bu şekilde saçmalıklar yaratabiliyor.Kendi forumumdada buna benzer sorunlar yaşadığım için yazıyorum.Bir yönetici konuya gördüğünde durum hakkında size bilgi verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.