İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplam Değeri 6.000 TL' lik Adwords Kuponları Satılıktır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba elimde toplam değeri 6.000 lira yapan adwords kuponu bulunuyor. Kuponların adeti 150 TL değerindedir. Reklamlarınızı isterseniz siz yayınlayın isterseniz biz yayınlayalım. Adet kupon ücreti 40 TL' dir. Detayları görüşmek isteyen webmaster arkadaşlarımız telefon numaralarını veya messenger adreslerini özelden bırakırsa en kısa sürede sürede iletişim sağlanacaktır. iyi forumlar iyi ramazanlar. :)

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
zamanında bu kuponlar 10 15 tl civarındaydı şimdi adwordte kimse reklma veremiyor diyemi fiyatlar tavan yaptı

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
zamanında bu kuponlar 10 15 tl civarındaydı şimdi adwordte kimse reklma veremiyor diyemi fiyatlar tavan yaptı

Ben adwords işi yapmıyorum belirtmek isterim elimde fazladan biraz kuponu değerlendirmek istiyorum. Piyasa hakkında bilgim yok tek bildiğim artık google kolay kolay kupon vermiyor kullanıcılarına. Devamlı çalışacak kişi/firmalara elbette fiyat konusunda yardımcı olacağımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.