Konu hakkında pek bilgim yok ama sanırım net üzerinde olan oalylarla alakalı.
kişisek düşüncemi sunuyorum sadece.
Net Ortamı ve Reel Ortam arasında dağlar kadar fark vardır. bir insanı reelde tanımak ve nette tanımak çok farklıdır. çünkü sanalda herşey değişir. Reelde banim kuyumu kazan o kuyuya beni düşüren biri o kuyu olayından sonra bir daha yanıma gelirse o kişiyi tanırım yanıma geldiğinde ise ona taraf almaz. Hatasını düşünüp gelmiştir derim. Demesemde orada o konu kesin açılır ve geçerli bir tartışma yapılır.
Ama nette boyle bir şans
yoktur. Nette kuyumu kazıp beni o kuyuya atan kişi yarın başka nickle beni o kuyuya atmasına sebep olan işlerde benim haklı olduğum bölümdeki bilgilerime sığınır ver arkadamdan yeni laf etmeye devam eder ve kendini gizli tutarsa. Bu gizli kişiliğin kim olduğunuda öğrenirsem o kişi hakkında istediğim yerde istediğimi yazarım. çünkü o kişi mimlenmiştir artık benim için. yeni bir sıfata bürünene kadar da o şekilde kalır.
Bunada MSN de saçma konuşmak değil MSN de gerçekleri konuşmak derim ben. Şahıs hakkında da doğrularım doğrultusunda size bilgi vermek veya içimi döküp gireceğim ortamdaki uyumsuzluklarda kişisel görüşlerimce bahsetmekte en doğal hakkım.
"MSN de büyüklerinizin yanında arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi konuşmayın sizi ayıplarlar." konusu hakkında ise şöyle bir kod yazabilirim
PHP:
<?
$not = 'MSN de büyüklerinizin yanında arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi konuşmayın sizi ayıplarlar.';
$not = str_replace('MSN de ','',$not);
echo $not;
?>
( bunlar olayla fazla alakası olmayan şahsımın kişisel görüşleridir. )