Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.Elinde toplist ile ilgili kullanılabilecek domaini olanlar lütfen tekliflerini yazsınlar.Eğer hiti veya pagerank'ı varsa onlarıda eklemenizi rica ediyorum.Teşekkür ederim.
ilgin için teşekkür ederim RemiX.Aslında genel birşeyler arıyorum.Bi konuya bağlanıp kalmak istemiyorum.Her türlü siteler için bir toplist açmayı düşünüyorum.
Tekliflerinizi bekliyorum.
eğer eg-zotik veya absürt istersen banu.info var genel istersen hyperbest.com kısa ve akılda kalıcı istersen hq9.net, ilginç bir şey sitersen tufe.net. beğendin biri olursa lütfen fiyat sor.
siteniekle.com
genel bir toplist link ekleme sitesi olabilir mp3 sitesi icin ugrastigimdan dolayi ilgilenemiyorum su an
teklif icin ozelden yazabilirsin burdanda olur farketmez
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.