İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toplist nerede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
sitede birşeyler yapmaya çalışmanız hepimizin hoşuna gidiyor ama itibar puanı geri geldi toplist yok oldu.
Toplist çok güzel. bazı sitelerden bu toplist yok diye soğuyorum güncel konuları yeni mesajlar yapmadan göremiyoruz. Geri getiriseniz sevinirim.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
O saçma bir şeydi.
Onun yerine o haftanın en çok mesaj alan ve en çok görütülenen konularını ekleyeceğiz.
Lanet yapacak.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Hocam böyle çok kötü oldu onu söyleyebilirim. Sitenin üst kısmı çok boş duruyor. Ayrıca konuma mesaj yazmışlar mı diye bakmak için bir çaba sarfetmek zorunda kalıyorum. Millette son konuları göremiyor. Top konuları görmek iyi olacaktır fakat anasayfada yinede toplist görmek isteriz.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Böyle kötü oldu dediğiniz forumların %99' unun yaptığı şey.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
iyinet diğer siteler değil ki bunu baştan beri söylüyorsunuz şimdi ne değişti anlamadım hocam. Bir zararı oldugunu düşünmüyorum toplist in.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Yani siz girip orada 10 tane konuyu okuyup çıkıyor muydunuz ?
Benim bildiğim yeni mesajlara tıklanır,ne var ne yok bakılır çıkılır.Ben mi anormalim ? :)

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Benim bildiğim yeni mesajlara tıklanır,ne var ne yok bakılır çıkılır.Ben mi anormalim ? :)

Tabiki kimsede anormallik yok, ama onu eklemişsiniz ; bizde kullanıyorduk. En son yazılan mesajlar daha rahat gözüküyordu yani :) Karar sizin tabi..

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Benim bildiğim yeni mesajlara tıklanır,ne var ne yok bakılır çıkılır.Ben mi anormalim ?
Anlamadınız,
şu şekilde düşünün
Ben bir konu açıyorum adı 'Can simidi' olsun.
Bilgi bir konu açıyor ve adı da 'Eyi Günler' günler olsun...

Toplistte şu şekilde

Popüler Şahsiyetler | ________________________ Son mesajlar Yenile
Bilmem kim __________ -Can simidi _______ 1.204|3 Emir34
Bilgi -Eyi Günler 300 |33 ByLacoste
depresan xxxx xxxx
eif xx xxx
Falan
fistan xx

Kullanırken biz tüm konuları okuyalım mantığıyla değil can simidi konusuna bizden sonra mesaj yazan olmuşsa veya diğer ilgimizi çeken konular varsa topliste de rahatça görebiliyoruz. Bunu neden istemiyorsunuz size saçma ve gereksiz gelen şey tüm üyelere mantıklı geliyor. Bilemiyorum aranızda görüşmeniz gerekmiyor mu yönetim kabullenmiş hiçbir üye kabul etmiyor iyi olmuş demiyor. Bence üyelerin isteklerine cevap vermeniz gerekecek.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8

Çok haklısın. Ben de "yeni mesajlar"dan takip ediyorum. "top liste"ye pek bakmam.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Foruma girdigimde direkt ona bakıyordum.
Konuları takip edemiyoruz.
Son derece kötü bence. :(

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Konuları takip edemeyen arkadaşlar için tekrar hatırlatmak istiyorum.

Forumda son mesajları görmek isteyen arkadaşlar, aşağıda resimde gösterdiğim yere tıklayarak görebilirler.

49204336542001154410.jpg

Verdiğim yerden, sadece son 10 konuyu değil, siteye giriş yaptığınız andan itibaren yazılmış tüm mesajları, yazılma sırasına göre ( Yeniden eskiye doğru ) görebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.