M
mgurkut
Misafir
email ile haber verin demisti admin arkadasimiz ama ben bildirmeme ragmen ne bi cevap geldi nede herhangi bir degisiklik oldu.. o yuzden az saysa yada saymasa bile ben rakamlara bakmiyorum artik...
Bu konuya acigim, lutfen tum bilgileri ver inceleyelim.RadyoBlue3' Alıntı:anonymous proxy ise yaramiyosa artik deliler gibi anoniym proxy basan turkishmedia.net sitesi nasil bu kadar hit aliyor öyleyse,istersen ispatlarim,sende adamin referine bakarsan yiginla bookmark tan gelen hit göreceksin,eger buda tatmin etmesse seni webservis istatsitiklerinden aldigi anonymaus proxy ip lerini gösterebilirim,sifre mifre vereyim..ne dersin simdi buna abi?
Bu "sifre mifre" ler herkese acikmi webserviste?Kullanici ismi: tmedia
sifresi: mediatr
Webservisten girip bakin, istatistikler kismina giris yaptiktan sonra en solda tekil hitler yazan yere tiklayin,... üc nokta halinde bir cok ip adresi göreceksiniz,yada istatistiklerin diger kisimlarinida inceleyini admin abey.Mutlaka anliycaksiniz,zaten orda hersey ortada.
herkeze selammm
Bunu nerden anlıyorsunuz?zeynelkoc' Alıntı:webservis in istatistik sayfasından login olursan hitlerin %95 nin proxy olduğunu görebilirsin