İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

toplu faks(email)?

O

OnlineCasinoLTD.CoM

Misafir
Söyle bir şablon metnimiz var,

"Sayın "Firma Yetkilisi"


2005 yılı içinde "Borç bakiyeniz" bulunmaktadır...


Saygılar"


şeklinde..

Burada yapmak istediğimiz bu sablon metni sıra ile (excel listesinde firma adı,borç ve faks bilgilerini) alarak otomatik mail
göndermek... Mail gönderilenler bilgisayardaki outlook programına düsecek.. outlooktanda server üzerinden faks çekilmiş olacak..

Bunu nasıl yapılabilir..

İyi calismalar
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
Outlook taki bilgileri Access e kolayca import edebilirsin ve birkaç sayfa kod ile bir kopya müşteriye bir kopyada sizin outlook hesabınızı kullanan maile atabilirsiniz. Ama server üzerinden fax çekme kısmını anlamadım..
 

calisko

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Kasım 2005
Mesajlar
699
Reaction score
1
Konum
Vega
Eski isyerimde haftada 2 kez musterilere fax cekiyorduk. Sistemden rapor alıyorduk. Bilgi işlemde bizim için bi makro yazmıştı makroyu çalıştırınca müşterinin adından faxını ve siparis bilgilerinin oldugu bir txt dosyası olusturuyordu. Olusturulan dosyalar bir klasorun içine atıldığı an fax programı txt dosyasının içindeki fax numarasına faxlıyordu. Çokta pratik birşeydi yuzlerce faxı akşamdan atıyorduk klasore sabaha bitmiş oluyordu. Ama mail olarak bilemiyecegim.
 

serdark

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Haziran 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
fax otomasyonu

biz yaklaşık 3 yıldır bu tür bir hizmeti Arise İletişim adlı bir firmadan alıyoruz. Excel ile word şablonunu bir email adresine gönderiyoruz, 1-2 saat içerisinde de gönderimin raporu geliyor. firmanın web adresi www.arisetel.com sanırım. Kolay gelsin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst