- Reaction score
- 308
Sağlık, kadın, moda, güzellik, makyaj, diyet, program tanıtımı, vs.. konularından makale alımı yapılacaktır. Aşağıda ki şartlara uygun makale yazabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen bana özel mesaj gönderin.
- Türkçe Dil Bilgisi kurallarına uygun.
- Anlam bütünlüğü olan.
- Yazı içinde birden fazla başlık kullanabilen.
- Kesinlikle ama kesinlikle, sağdan soldan alınmış cümlelerle yazılmamış olan
- %95 değil %100 özgün yazabilen
- Makaleleri zamanında teslim edebilecek
Olan kişiler, aşağıdaki şekilde özel mesaj yollasınlar lütfen.
- 50 adet, ortalama 200 kelimelik makale için istenilen ücret :
- İletişim adresiniz
- Haftalık kaç makale yazabilirsiniz
- Sizin yazdığınız ortalama 50 kelimelik bir makale ( Daha önce yayınlanmamış olursa iyi olur. Referans olması açısından istiyorum. )
Not : Ödemeler iş sonu yapılacaktır. İşlerin devamlılığı vardır. Bu sebeple ödemeler haftalık olarak yapılacaktır. Haftalık minimum 15-20 makale alınacaktır. İş ciddidir. Lütfen yapamayacak olan kişiler mesaj yazmasınlar. Makalelerin alıntı yada kopya çıkması, istenilen sürede teslim edilememesi durumlarındai negatif ticaret puanı verme hakkımı da saklı tutuyorum. Hayırlı günler..
- Türkçe Dil Bilgisi kurallarına uygun.
- Anlam bütünlüğü olan.
- Yazı içinde birden fazla başlık kullanabilen.
- Kesinlikle ama kesinlikle, sağdan soldan alınmış cümlelerle yazılmamış olan
- %95 değil %100 özgün yazabilen
- Makaleleri zamanında teslim edebilecek
Olan kişiler, aşağıdaki şekilde özel mesaj yollasınlar lütfen.
- 50 adet, ortalama 200 kelimelik makale için istenilen ücret :
- İletişim adresiniz
- Haftalık kaç makale yazabilirsiniz
- Sizin yazdığınız ortalama 50 kelimelik bir makale ( Daha önce yayınlanmamış olursa iyi olur. Referans olması açısından istiyorum. )
Not : Ödemeler iş sonu yapılacaktır. İşlerin devamlılığı vardır. Bu sebeple ödemeler haftalık olarak yapılacaktır. Haftalık minimum 15-20 makale alınacaktır. İş ciddidir. Lütfen yapamayacak olan kişiler mesaj yazmasınlar. Makalelerin alıntı yada kopya çıkması, istenilen sürede teslim edilememesi durumlarındai negatif ticaret puanı verme hakkımı da saklı tutuyorum. Hayırlı günler..