meraba arkadaşlar, ben toplu şekilde 20-25 tane alan adı alacağım da, bana toplu şekilde alan adı alınca indirim vs. yapan "sağlam" yerler önerebilir misiniz ? teşekkürler...
9.95 $, 20-25 domain alıcam çok pahalıya gelir ya. yahoo iyi gibi. başka tavsiyesi olan var mı?DamgaNet' Alıntı:www.webkolay.net al bence 5 alan adim var orada super hizmet online destekleri cok iyi birebir ilgi...
ben zaten yahoo iyi dedim, ama başka sağlam yer bilen var mı diye de sordum maksat seçenek olsun.discoface' Alıntı:9.95 dolarların yanında 2.99 bulmuşsun ve de yahoo! güvencesiyle. Daha ucuzunu bulamazsın. başka bir endişen varsa söyle yardımcı olmaya çalışalım. ama fiyat tek kelimeyle harika.
anladım abi.bende baska secenek yok dedim saka bi yana sanki yahoo benimmiş gibi seviyom valla yahooyu bu domain olayından dolayıkesmekes' Alıntı:ben zaten yahoo iyi dedim, ama başka sağlam yer bilen var mı diye de sordum maksat seçenek olsun.
kesmekes' Alıntı:9.95 $, 20-25 domain alıcam çok pahalıya gelir ya. yahoo iyi gibi. başka tavsiyesi olan var mı?