ToroPlay Film - Dizi Teması Türkçe Paketi 50 TL

sevkii

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
30 Aralık 2016
Mesajlar
44
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

ToroPlay film ve dizi teması olarak 2 sene önce çıkardığı ve ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdiği tema'nın türkçeleştirilmiş ve düzenlenmiş paketini 50 TL'ye satıyorum. Lisans gerektirmez ve açık kaynaktır, istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Tema, firma tarafından ücretsiz dağıtıldı. Ancak, temanın içeriği ve eklentileri ingilizce olduğu için bu temayı ve eklentileri %100 Türkçe dile çevirmediler. Bir çok sitede temayı paylaşan arkadaşlar temanın türkçe dil dosyasınında olduğunu belirtsede dil dosyasında 3 4 kelimeyi değiştirip paylaşmışlar.

Ben bu temaya dün denk geldim merak ettim indirdim ve kurdum. Türkçe dil dosyasını kurcaladım, translate ile çevirdim ancak değişen bir şey olmadı, Yani tema hala ingilizceydi, bende temanın tüm dosyalarına girerek ziyaretçinin gözle göreceği bütün yerleri en ince ayrıntısına kadar türkçeleştirmeye çalıştım ve %90 türkçeleştirdim şuan için hala devam ediyorum.

Diyeceğim şu ki, eğer temayı kullanmak isteyen arkadaşlar olursa ücretsiz olarak temayı herhangi bir yerden indirebilirler, ve benden de türkçe paketini satın alabilirler, kısacası tüm dosyaları değiştireceğiz.

Temanın Özellikleri Nedir;

* Sınırsız renk seçeneği
* Themoviedb.org film botu ile film içeriklerini çekme
* Openload , Streamango , Vidoza , Streamplay , Flashx , Streamcherry , ve daha bir kaç siteden bir çok video playeri kendi playerınızda reklamsız oynatma
* %100 Responsive tasarım
* %99 Google seo uyumlu
* Oyuncu ve Yönetmen görsellerini ve isimlerini çeken bot
* 2 Farklı seçenekli Slider ( İçerik slaytlı veya Görselli )
* Tam sayfa veya kutucuklar halinde tek butonla düzenleme
* Film izleme sayfasında sidebar'sız veya siderbar'lı izletme
* Part sistemi
* 14 Adet reklam alanı ( video üstü , video altı , video önü , header , görsel altı , görsel üstü , footer,
* Dizi botu ile dizilerin tüm sezonlarını ve bilgilerini görsellerini sırasıyla çekerek size sadece video eklemek kalıyor.

Ve daha sayamıyacağım bir çok özelliği mevcut.

İlgilenenler DM atabilir.

Temayı merak edenler bitmek üzere haliyle: DEMO
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst