İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Toshiba Satellite A200-1CR

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşlemcisi daha iyi olabilir, illa toshiba diye kısıtlama kendini, lenovo (ibm), benq, asus ta alternatif olarak iyi olur..

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toshiba a200 serisi sorunlu bir cihazdır...2.sınıf malzemeden üretilmektedir...arkadaşım toshiba call center da çalışıyor..sakın alma derim... asus al derim

izuner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toshiba a200 serisi sorunlu bir cihazdır...2.sınıf malzemeden üretilmektedir...arkadaşım toshiba call center da çalışıyor..sakın alma derim... asus al derim

kaynak var mı ? A200 serisi toshibanın en çok tercih edilen modelidir.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Asustan şaşma, biraz pahallıdır ama verdiğin paraya değer

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yorumlar için çok teşekkürler ama pek tatmin edici olmadı..

Strathmore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı laptoptan bendede var, şuanda da aynı laptoptan internete giriyorum. Gayet memnunum, donanımsal özellikler olarak bir laptop için oldukça iyi özelliklere sahip. Tavsiye edebilirim.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63

orada biraz durun düşünün derim.
arkadaşım çalışıyor kötü dedi cıs pıs la olmaz.
varsa memnun olmadığınız bir tarafı yazın bilelim.
yoksa böyle yanlış yorumlara hiç gerek yok.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
ben kullanıyorum çok memnunum, çok yakın arkadaşım da olsa tavsiye ederim.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
a200-1m4 modelinden iki arkadaşım aldı,performans olarak gayet iyi ama kasa yapısı çok büyük ve kalın, bu bakımdan pek hoşuma gitmedi, kasa yapısınıda göz önüne almanı tavsiye ederim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar laptopta şu model kötü fln diye birşey yok. Hepsinin içinde hemen hemen aynı parçalar var. Notebook alırken marka seçimi, servis için yapılır. Yani hepsi bozulabilir bu şans meselesi. Sorun şu, herhangi bir problem olduğunda teknik servise gittiğinizde karşınıza çıkacak kişilerle, işlem hızı ve kalitesidir marka. Onun dışında modelden memnun kalmak senin yapacağın işle doğru orantılıdır. Yoksa soliter oynamak için alan birine 8 çekirdekli işlemci koysan ne olur..

Stain

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neredeyse tüm marka ve model'den laptop'um oldu. İçlerinden tavsiye edebileceğim iki marka var 1incisi Sony, 2incisi Monster. Özellikle Monster'i tavsiye ederim, şuanda yanımda duruyor canavar.

Bu laptop'unda bir üst versiyonu yada aynısı 2 2,5 ay kullandım tam modeli hatırlamıyorum kusura bakma. 2 3 grafik tasarımı yaptım zorlanmamıştı.

kopekolduren

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dell inspiron 6400 serisinden almada hangi notebooktan alırsan al. ev arkadşaımda var toshiba. çok güzel makina.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ben leptop alırken tanıdık birinden aldım o şirkette çoğunlukla Toshiba ve acer satıyo ama ikisinde önermedi nedenini sormadım ama bana asus sattı sony alacaktım oda performansına göre çok pahalı satılıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.