İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Totals 7,388 260 3.5% $18.27 $134.98

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Averages 335 11 $6.14

arkadaşlar bu yabancı sitemin istatistikleri. sizce bu istatistikler normalmı??

S

SeoAmo

Misafir
TOTAL diyor arkadaşlar görmedinizmi? Bence ingilizce siteye göre normal ama tıklamayla geçiş oranu biraz yüksek gibi. %2 lerde olsa fena olmaz

T

tariksucu

Misafir
şaşılacak bi şey yok. aynı drumuda adresini veremeyeceğim bir sitemde benim de benzer istatistiklerim var.
5 293 344 %6.5 22,37 USD118,42

askerlik dönüşü yeni bir projeye günlük 3000-5000 arası hedefliyorum

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%6.5 çok geldi sadece bende %0.0001 de :D
gerçekten ingilizce site yapmak lazım kesinlikle ...

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günde 3000-5000 ne? Tık mı? E 1 ayda bir mercedes alırsın o zaman hatta 2-3 tane alırsın :p

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
toplam 3.5% iyimidir?? istatistiklerde bazı günler sayfa gösterimi az oluyor bazen cok bu sorun olurmu?

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sessizliktr' Alıntı:
toplam 3.5% iyimidir?? istatistiklerde bazı günler sayfa gösterimi az oluyor bazen cok bu sorun olurmu?

ben kendimi bildim bileli %0.1 gidiyor.. %3.5 falan etkilmez .. 10 veya 10+ riskli bölge denebilir belki ama bence hile yapmadıkran sonra riskli olmaz hiç bir şekilde .. google ispatlayamadığı bişey için zan altında bırakıp atmaz kolay kolay geçerli bir sebebi olur illaki ...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu normalmi bu degilmi kusura bakmayin ama bu tarz sorular komik geliyor bana hile yoksa korkmanin hiç mi hiç anlami yok kaç olursa olsun

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günde 3000-5000 yedirmmezler be abi.Yapan varsada sölesin dobra dobra.Yapılmaz diye bişi yok yapılır 3000-5000 fakat 10 gün içinde atılırsın .300-500 olur fakat 3000-5000 ne be abi.Yahoomusun :)

T

tariksucu

Misafir
yemin ederim daha fazla potansiyel var bu işte. gittikçe daha yüksek oranlarla oynamaya başlayınca bu dediğimin küçük bir rakam olduğunun farkına varırsın. benim sitelerim daha önce vardı ama firmalarla gelen müşteriyi değerlendirme yöntemine gidiyordum. komisyon alacaktım falan. fakat yemediğim kazık kalmadı. keşke daha önce girseydim bu adsense vs. olaylarına. şimdiye kadar mercedesi çoktan çekmiştim. bahsettiğim 3 bin 5 bin dolar olayı için minumum 1,5 senelik bir süreye ihtiyacım olacak ama bu rakamı yakalayacağımdan eminim. ayrıca bu çok kazanıyor diye beni google ın atacağını zannetmem. o nu ancak biz türkler yaparız :) ben 3 bin 5 bin kazanıyorsam google 8 bin-10 bin kazanıyordur bu işten. ayrıca bu bahsettiğim rakamlara ulaşmak için hile falan yapmayı düşünmüyorum, öyle olursa zaten dediğin gibi 10 gün bile sürmez. kendi reklamlarımı kontrol ederken yanlışlıkla mouse değer diye korkuyorum :)

T

tariksucu

Misafir
WhiteKey' Alıntı:
%6.5 çok geldi sadece bende %0.0001 de :D
gerçekten ingilizce site yapmak lazım kesinlikle ...

işin sırrı genel değil özel içerikte. tabi ingilizce olması da çok önemli.
kurukalabalık istemem ben sitemde. o yüzden öyle günlük hiti 1500 olan tek bir sitem bile yok.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yabancı piyasada kazanacağın paranın sınırı yok . adamlar adenseden öğle paralar götürüyo ki şaşmamak mümkün değil ama tabi günlük 1 k veya 5 k hitle olacak iş değil
, planlarını en az 100k tekil hit almak için yapacaksın .

E

esra11

Misafir
sessizliktr' Alıntı:
Averages 335 11 $6.14

Ya git işine beee. Bi de normal mi diyo

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Normaldir, normalde, eğer sitene kalteli ve sürekli ziyaretçi çekemezsen, bu oranlar gungeçtikçe düşer ve sen de, tık sayında artış olmasına rağmen kazancında düşüş gözlemlersin.Yani kalitesiz ve az para veren reklamları google sitende çıkarmaya başlar.

M

muzikportal

Misafir
Bu iş böyle olmıcak. Haftaya ingilizce sayfa açıp dört bir koldan reklama boğuyorum ortalığı. Bi deniyim getiriyormu götürüyormu merak etmeye başladım. Hatta hafiften rusca da çözmeye başladım o para veriyorsa ruscasınıda açarım, fransızcasınıda hiç affetmem. Para para para.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sessizliktr' Alıntı:
Averages 335 11 $6.14

Gayet normal.

Klik oranı 3.5% değilde 90% bile olsa normal. Önemli olan içerik ve iyi entegre edilen adsense bloğu, çok hit yaparsın kaliteli bir hit.. Toplam 3 sayfan olur, ve domain + içerik + adsense tamda sayfana uygun reklamlar gösterirse.. sende iyi entegre edebilirsen bloğu (mesela tam 3 linkin altına veya konuların ortasına, aynı renk düzeni ile) 90% bile olabilir bu klik oranı, ve hiç birşey olmaz.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmlsr' Alıntı:
Gayet normal.

Klik oranı 3.5% değilde 90% bile olsa normal. Önemli olan içerik ve iyi entegre edilen adsense bloğu, çok hit yaparsın kaliteli bir hit.. Toplam 3 sayfan olur, ve domain + içerik + adsense tamda sayfana uygun reklamlar gösterirse.. sende iyi entegre edebilirsen bloğu (mesela tam 3 linkin altına veya konuların ortasına, aynı renk düzeni ile) 90% bile olabilir bu klik oranı, ve hiç birşey olmaz.
Doğru soze ne denir.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anti parantez 30.000 tekilli 200.000 sayfalı siteniz olur, ama mp3 içeriklidir, siteye gireni sadece mp3 ler ilgilendirir, site menüsüne ve navigasyona çok ters bir yere farklı renkler ile blok entegre edilir, zaten alakasız reklamlar çıkan sitede, sayfa gösterimi 300.000 olur, klik oranı da 100 olur ama 5$ getirir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.