İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TR Affiliate

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar tr affiliate sistemi acsam kimler kullanır.Beni forumda uzunca süreden beri tanıyanlar var ödemeler paypal la 1 ay sonra yapılacak her ay bir önceki ayoın ödemesi alınacak.

Reklamlar otomatik text google tarzı cıkacak tıklamaya patra ödenecek kimler kullanır ona göre script satın alacagım kullanmak isteyenler buraya yazarsa sevinirim.

Beni tanımayanlar lütfen yorum yapmasın tanıyanlara boynum kıldan ince.

cevaplarınızı bekliyorum

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylık ödemede seni tanıyanlar kullanır ama haftalık ödeme yaparsan herkes dener ve sende daha çok kazanırsın diye düşünüyorum.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canparlak dogru demiş.

kullaniriz neden olmasin ..

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
can hiç bir sistem haftalık ödemez benim yazdıklarım ortalama zamanlar zaten belli arkadaslar alınacak herkeze acıpta hile kovalayamam sözüm sana değil yanlıs anlama forum dısından adam alınmıcak

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paradan para kazanacaksam paraya acımam gerekli mebla var nakitte bekleyen oturursa yapacağım sistem bende kazanacam tabiki

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bende katilirim şahsi olarak tanimiyorum seni ama forumda bircok konu başlığı altında imzan var sana guvenirim şahsen tanımasam bile:)

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitede hangi tür reklamlar çıkar.Ve tıklama oranı tahminen ne kadar olur.? En az ödeme limiti.? vs. biraz daha bilgi verme imkanınız varmı?

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla neden olmasın ki elin yabancılarıyla çalışacağımıza seninle çalışırız daha iyi olur Player arkadaşımızın dediği gibi tıklama oranları hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi olur saygılarımla

c0d3r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Odeme secenegini paypali zorunlu tutmazsan ve odeme limitini dusuk tutarsan (bence) daha cok kisi basvurur sizde ona gore eleme yaparsiniz. Simdi aklinizda ki elit tabakadan daha elit bir tabaka olusturmus olursunuz.

Saygilar.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ortalama 0.01 usd (13000 tl ) tutulacak farklı ip i basına minumum ödeme yok neyse o ister 10 ister 1000 usd olsun sonucta dısardan adam alınmıcak kendi aramızda olacak bu sistem hafta sonuna kısmetse baslarız

S

samedmz44

Misafir
herkes katılırım demiş ama bence kimse katılmaz en fazla 1 c falan verirsin tık başına millet adsensede almış yürümüş uğraşmaz böyle şeylerle.. bilmiyorum benim görüüm böyle

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.