İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TR de HSBC bank

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkiyede HSBC bankla calisiliyormus.buradan gulsehri.com'a reklam almak istiyorum fakat japon bankalarina havale yapmak isteyen yok.tr de turkiye isbankasinda hesab actirdik fakat bende tr deki is bankla calismak istemiyorum,cunku hesaba para yatirdimi yatirmadimi diye ancak telefonla kontrol ettirmem gerek,nedenise bana kart vermemislerdi sadece hesap defteri var.kart olsaydi ordaki sifrele internet uzerinden kontrol edebilirmisiz.telefonla aradigimda'da oda zaten yatirilan parayi karsiliyor,yani bir kar'im olmuyor.turkiyede HSBC bak oldugunu biliyorum calisabilecek varsa gunluk 10 bin hiti olan gulsehrine reklam almak istiyorum artik..

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne gibi bir yardimda bulunabilirsiniz? ist de hangi semtde ve hangi sehirlerde bulunuyor bu banka? ayreten burdaki hsbc hesaba para gondermek nasil oluyor?

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oncelikle bir ogretenimiz olmadi.ve paypaldan burdaki hesabima para alabiliyormuyum bilmiyorum.ordan ora ordan oraya derken ne kadarindan ne kadari kesiliyor.aldigin paranin kaci kaliyor bilmiyorum?

F

Flasci

Misafir
Yaşadığın ülke nedir ? Eğer Avrupa Birliği'ne dahil bir ülkede yada Abd,Kanada'da yaşıyorsan PayPal>Havale yöntemi var. Ayrıca Uluslararası Para Transferi denen birşey var fakat 20 $ masrafı gözden çıkarman gerekir.

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
japonyadayim..20 $ havale parasi zaten o civarda reklam alirim. gelen 0 $ olacak desene:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.