İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tr download org Reklam alınacak

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
trdownload.org de anasayfa orta alan program tanıtım sayfası ve program download sayfası orta alanlarına reklam alınacaktır tekil hit 12,000
reklam banner olup 468x60 boyutlarında olcaktır reklam fiyatı 50 ytl dir absürt icerikli sitelerin reklamları kabul edilmeyecektir reklam icin lutfen pm atınız

kolay gelsin

bu arada tekil hitler exreme ve webservis e goredir sayac ziyaretciye acıktır isdeyen bakabilir

reklam alanımız hala boşta ilgilenen profilimdeki msn adresi ve PM yolu ile bana ulaşabilirler

saygılar

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
bir hafta oncesine kadar herkes biliyor arkadaşlar yurtdışı cıkışlarında ciddi bir ariza soz konusu idi ariza yeni giderildi bu arada azda olsa hit kaybımız oldu ewet reklam tekliflerinize hala aciğim kolay gelsin

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
suanda tum sayfalara alt reklam alanimiz boşalmiştir ilgilenen arkadaşlar msn den ulaşabilirler bana reklam alani 468x60 dir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.