WHM panelinden bence duyuru yap.tüm ordaki reseller ve hosting müşterilerine whm panel üzerinden mail yollasan daha iyi eğer kontak mailleri girilmişse onlara mail gider ve daha iyi sonuç alınır.LNWServers' Alıntı:Pazartesi gününe kadar kapatılacak, acele edin bence sonra istesenizde dosyalaronızı alamıyacaksınız.
nasıl root şifresi yok.siz buna server satmadınızmı? eğer sattıysanız sizin datacenterdaki reseller panelinizden yeni şifre istiyebilirsiniz.o zaman daha basit olur.LNWServers' Alıntı:Root şifresi olsa bende zaten yedeklerini coktan alabilirdimPM ile mesaj yazan arkadaşlara zaten yardımcı olmaya çalışıyorum.
LNWServers' Alıntı:Tabi hemen kaçmak olmaz, bence büyük bir problemde yoktu açıkcası 26 sında kayboldu bir daha görmedim ve p.tesi günü ücret yatırılması gerekiyordu burda benim uğraşım TR1Server'in müşterilerinin mağdur olmaması benimde bu durumda yapabileceğim bir sey yok cunku bende mağdur durumdayım.Daha fazla zarar etmek yerine sunucuyu iptal ettirmem gerekti.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.