İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trabzon - Sivas maçı tekrarlanıyor

deviL

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ağustos 2007
Mesajlar
731
Reaction score
2
Konum
Antalya
Demekki ne yapmak gerekiyor? Baktınız takım mağlup, son 30 saniyeye kadar bekleyin. Dalın sahaya.. Maç tekrarlansın, bu sefer galibiyet olur belki.

Eminim bu sene çok fazla karşılaşacağız bununla :) Olmaz böyle bi karar ya, hangi çağ'ın futbolu bu ? modern futbol anlayışı bumu :)
 

EFO

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2006
Mesajlar
66
Reaction score
0
Tövbe tövbe,hakem soyunması odasına gidiyor diyor ki "Çıkarsam 5-6 sivaslıyı atmam gerekir,maçı Trabzon hükmen alır ben bu kararı veremem" diyor ama hala maçın tekrarı kötü diyorsunuz.Burda Trabzon'un hükmen kazanmasından bahsediliyor.Zaten 5 maç cezayı almış takım daha neden bahsediyorsunuz anlamadım ben.Diğer kulüplerin yaptıklarını görmüyorsunuz galiba.Trabzon - Fenerbahçe maçında fenerli taraftarlar Levent Bıçakcı döneminde Trabzonlulara koltukları fırlattı,görüntüler kaç gün televizyonlarda dolaştı ve suçlu Trabzon bulundu bunu hatırlıyıor musunuz?Özkan Sümer kararı protesto için istifa etti ama ne değişti hiç bir şey.Trabzon haksızdır diyen başbakan belediyeyi Chp ye kaptırdı.Bilmem hatırlarmısınız ama Trabzon'un bir dönem sponsoru Vestel di.Sizcede bu federasyon Trabzona kıyak geçti diyip sponsorluktan çekilmek biraz saçma gelmiyor mu?Üstelik Trabzon'a şikeci,tehditçi v.s gibi imalarda bulunup.Yoksa önceden bu "şikeci,rüşvetçi,tehditçi" Trabzon vestelin işine mi geliyordu?Reklamını mı veriyordu?Vestel geçen sezondan beri çekilmeyi düşünüyordu ve bunu gerekçe olarak gösterdiki taraftar vestele cephe almasın.
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
Hakem Sivastan 5 kişi atacaktı ama peki sahaya giren 50 kişiyi ne yapacaktı? Adamların suçu üzerlerine saldıran şehir eşkiyalarına karşı kendilerini korumak mı? Kanunda bile cezası olmayan birşeye nasılda ceza veriliyor?

Üstelik ayman denen "Pis KASAP" ın sarı kartla ödüllendirilmesi dururken. (pis diyorum çünkü her trabzon maçında tüm arkadaşlarımı uyarırım ayman a dikkat edin diye, her maç yapıyor çünkü). Nasıl bir yüzsüzlüktürki bu sivastan 5 kişi atılsın...

Bu olayın eşi yoktur. Hakem tahrik ettiyse sahaya girip hakeme saldırsalardı. Ben futbolcu olacam, eşkiyanın teki bana saldıracak, kendimi korumak istiycem ve federasyon bana ceza verecek. Fifa ya kadar çıkarım, her mahkemeyede başvururum. Yok böyle bir ceza. Hakemde en doğrusunu yaptı, trabzondan bende nefret ediyorum. Kulüp ve düzenindeki pislik o boyuttaki, hakemi etkilemek için vali sahaya inip hakemle konuşuyor. Sanane yahu? Sen kimsin? Futbolcularını silah zoruyla kulüpte tutan takımı kimsenin sevmesi beklenemez zaten...
 

EFO

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2006
Mesajlar
66
Reaction score
0
Neyse sen çok iyi tanıyorsun Trabzonspor ve Trabzon halkını.Umarım bir gün yolun Trabzon'a düşerde bu yazdıklarından utanırsın.
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
EFO trabzon halkına kimse laf etmedi, edemezde. Trabzonspor un genel imajı bu yönde. Ogün le Abdullah dayak yemedi mi Fenerbahçe ye geldi diye? Gökdeniz tehdit edilmedimi Trabzonda kalsın diye? Fatih Tekke neden bir türk takımına gidemedi?
 

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Mayıs 2006
Mesajlar
5,299
Reaction score
11
Konum
<?=selim61?>
EFO trabzon halkına kimse laf etmedi, edemezde. Trabzonspor un genel imajı bu yönde. Ogün le Abdullah dayak yemedi mi Fenerbahçe ye geldi diye? Gökdeniz tehdit edilmedimi Trabzonda kalsın diye? Fatih Tekke neden bir türk takımına gidemedi?

Ogün ve Abdullahı ne kadar tanıyorsun? Onlar dayak yerken 1 metre yanlarında da Hami vardı neden ona el kalkmadı? Ogün ve Abdullah ı trabzonlu dövmedi, yönetim dövdü ve gönderdi.Nedenlerini tarih sayfalarında bulabilirsin.

Gökdenizi hiçbir trabzonlu tehdit etmedi, arnavut mafyası arabalarını kurşunladı.Cezayı yediğinde hiçkimse yanında yokken, trabzonspor daima yanındaydı.Bırakın bu iyi gün dostluğunu.Fatih Tekke yi yada gökdenizi fenere gs ya vermek zorundamıydık?
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
Olan beşiktaşa oldu 3. oldular durup dururken :p

Adalet geçte olsa yerini buldu. Dilerizki her yapana bu cezayı daha en baştan tehditlere göz yummadan versinler. Heleki böyle cahil bir biçimde tehdit edene 2 katını versinler. Demiröreni pfdk ya sevkedeceklerine trabzon başkanını göndermeleri gerekirdi. Alenen tehdit etti ama ses yok.
 

Gamend

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2005
Mesajlar
1,508
Reaction score
1
Konum
Ankara
Yıldırım Demirören de alenen tehdit etti. "Masaya elimizi vurursak, kimse altından kalkamaz" dedi. Bu iltifat mıdır yoksa tehdit midir?

Ayrıca, umarım Sivasspor galibiyet serisine devam eder. Ulan, Fransa liginde her sezon farklı takımlar 2,3,4. oluyor. Şampiyonlar Ligi'nde her sene farklı Fransız takım oynuyor. Neredeyse tüm takımları ŞL'de mücadele etti adamların. Bizde neden olmasın? Sivasspor neden ŞL'ye gidemesin?

Monaca'yu gördüm Şampiyonlar Ligi'nde,
Paris Saint Germain'i gördüm Şampiyonlar Ligi'nde,
Lyon'u gördüm Şampiyonlar Ligi'nde,
Nantes'ı gördüm Şampiyonlar Ligi'nde. (Bu takım 2002'ye kadar şampiyondu. Şimdi? Küme düştü...)
Lille'i gördüm Şampiyonlar Ligi'nde,
Marseille'yı gördüm Şampiyonlar Ligi'nde,

Ha, bunların hepsi 2000 yılı ve sonrası için geçerli. Yani bunlar benim gördüklerim. Daha önceleri beni ilgilendirmez. Günümüze yakın futbol anlayışını dikkate alırım ben.

Haydi Fransa'yı geçtik...

Almanya?

Stuttgart şampiyon oldu,
Schalke 04 şampiyonluğa oynadı,
Şampiyonlar Ligi'nin tozunu attıran Werder Bremen? Şampiyonlar Ligi'ne katılabildi bu sene. Efsane takım Bayern? Uefa'ya zor gitti.
2002'de şampiyonluğa oynayan Bayer Leverkusen? Bir ara küme düşecekti neredeyse. Şimdi Uefa kupasına gidebiliyorlar.
Hertha Berlin? Artık Avrupa'da isimleri bile yok. Hep hüsran...
Hamburg? 2 sene öncesine kadar Ankaragücü'nden farkı yoktu. Sonra Şampiyonlar Ligi'ne kadar geldiler. Sonra bir düşüş yaşadılar, bu sezon toparlandılar.

Haydi Almanya'yı da geçtik...

Hollanda?

Bu sezon kim şampiyon olacak şappp diye bilemiyorsun işte. Ajax var, PSV var, Feyenord var, şimdilerde bir de AZ Alkmaar'ımız çıktı. Onu da say. Etti sana 4 aday. Ama bunlar Türkiye'deki Trabzonspor gibi bir aday değil. Yani, sezona şampiyon olmak amacıyla girip, 15. olmuyor adamlar. Feyenord düştü bayağı bir süre, şimdi nal toplatıyor herkese. PSV ve Ajax zaten bildiğiniz gibi. AZ, geçen sezon kaç gol attı? Feyenord'dan kat kat daha fazla.

Kıçı kırık İskoçya Ligi'nde bile Türkiye Ligi'nden daha fazla heyecan var. Kaliteli futbol oynuyor adamlar. Ha, bir sezon Celtic şampiyon, diğer sezon Glasgow. Ama, Anadolu takımları gibi 10 kişi defans yapıp, beraberliği kurtarıp, kahraman ilan edilmeye çalışmıyor İskoç takımları. Hearts, Dundee United vs. Hepsi açık futbol oynuyor yıllardır.

Türkiye?
Her sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor (çok gülüyorum bu takıma) "şampiyonluk parolası" koyarlar. Sonra ne olur? Önce Trabzon havlu atar. Sonra Beşiktaş. En sona Galatasaray ve Fenerbahçe kalır. 1 sezon FB şampiyon, 1 sezon GS.

Ya anadolu takımlarımız?
Korkak teknik ekip, korkak yönetim anlayışı var çoğunda. İstanbul takımlarından 1 puan almak, onlar için tarihi başarı sayılıyor. Futbolu çirkinleştiriyorlar. 10 kişi defans yapıp, büyük takımların seyir zevki yüksek ataklarını başlamadan bitiriyorlar. Sonra ne oluyor? "Kezman oyunda yok", "Higuain amatör küme topcusu" diyor medya.

Ulan, Kezman ne yapsın, Higuain ne yapsın?

Kezman'ı 4-5 kişi tutuyor her maç. Ne yapsın adam?
Higuain desen, geldi; toplam 90 dakika zor oynamıştır, onu da amatör küme topcusu ilan ettiler.
Carrusca? Adam kulübede çürüdü, sonra 1 maç iyi oynadı. Herkes "hımm düzeliyor" dedi. Adam bir kötü maç geçirdi üstüne, herkes yine "Carrusca defolsun" demeye getirdi.

Bu herkesi galeyana getiren kim peki?
Allah'ın 1000 türlü belasını vermesini istediğim; Türk SPOR MEDYASI.

Bayağı yazmışım. Veritabanını dolduruyoruz ama olsun. Yazayım dedim.
 

EFO

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2006
Mesajlar
66
Reaction score
0
Evet bundan sonra takımınız yeniliyorsa atlayın sahaya ve tokat atın karşıdaki futbolcuya.Artık 3 puan sizindir 3 avarajda hediyesi ;) Bravo...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst