İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trabzon valisi görevden alındı

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=64797

Doğuda her fırsatta devlete başkaldıran belediye başkanlarına hiç ses çıkarmayanlar, Trabzon valisine aslan kesiliyorlar. Tez zamanda bu hükümet çekip gider inşallah bu ülkenin başından. Bu ülkenin bu duruma düşmesinden sorumlu olanların en yakın zamanda kahrolması dileğiyle...

Türk'üz Türk kalacağız...

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bunun dediginizle bir alakasi yok gorevden alinma sebebi kendisine gore aciklamalar yapmasi. ayrica bundan 1 sene oncesi kendisine "Trabzon karisiyor tum kural disi hareketlerden haberdar olmaniz gerekiyor" uyarisina karsi Katil zamlisinin ates taliminden bile haberdar olmamasi, ayrica jandarmaya bagli olmayan hatta asker olmayan kisilerin ben askerim diyerek koylerdeki muhtarlardan kafalarina gore bilgi topladiklari, keyfe keder hareket ettikleri icin gorevinden alinmistir. yerinde ve dogru bir karardir.

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun dediginizle bir alakasi yok gorevden alinma sebebi kendisine gore aciklamalar yapmasi. ayrica bundan 1 sene oncesi kendisine "Trabzon karisiyor tum kural disi hareketlerden haberdar olmaniz gerekiyor" uyarisina karsi Katil zamlisinin ates taliminden bile haberdar olmamasi, ayrica jandarmaya bagli olmayan hatta asker olmayan kisilerin ben askerim diyerek koylerdeki muhtarlardan kafalarina gore bilgi topladiklari, keyfe keder hareket ettikleri icin gorevinden alinmistir. yerinde ve dogru bir karardir.

demek, pkk lılara ambulans tahsis etmek, bölücü toplantılara katılmak, bölücü sözler söylemek, görevden alınmak için yeterli sebep değil ama, ormanın birinde atış yapılmasını bilmemek, 3-5 kişinin bilgi toplamasından haberdar olmamak nedense görevden alma sebebi öyle mi? sen kendin inanıyor musun, görevden alınma sebebinin bu olduğuna.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bu legalparalarin buyuk legalparalar kanitin var mi elinde?

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Belediye Başkanı'nı öle kafana göre görevden alamazsın. Ama Vali'yi alırsın. Ve doğru bir karar.

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trislemin sahibi sendin bildiğim kadarıyla. Yok bana borcu varda bu arkadaşın. 6 ay önce, 30 ytl lik kupon almıştı ama 10 defa yatırdım demesine rağmen bir türlü yatmamıştı para. ya kardeşi yanlış hesaba yatırmıştı, ya yatırmıştı ama hesapta sorun olmuştu, ya da bir başkası yerine yatıracaktı vs.. ıvız zıvır.. Bir türlü yatıramamıştı da, artık istemekten utanıp vazgeçmiştim paradan. Ondan sordum. İnsanlık dersi vermenden çok etkilendim de ondan bir sorayım dedim...

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Konuyu boşuna dağıtmayın arkadaşlar , bence görevden alınmaları normal ,hatta geç kalınmıştır..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki belediye başkanının görevden alınması için daha başka ne yapması gerekiyor. Eline silah alıp, dağa mı çıkması?
belediye baskanının görevden alınması çok çok çok zor. nedenini bilmiyorum, bana göre çok saçma, ama ne yazık ki öyle. bir sürü mahkemeye gidiliyor, bunlardan karar çıkması bilmemne. karsı tarafın itiraz hakkı derken uzun bir asama. fakat valinin görevden alınması bir tek imzaya bakar.
not: ben belediye baskanı görevden alınmasın demiyorum yanlıs anlamayın, su an Türkiye'de ne yazık ki valinin görevden alınması 1 saatlik is ise, belediye baskanının görevden alınması en az 2 sene sürecek bir is.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sebebi basit Bİrini Halk seçiyor Digerini devlet atıyor kendi atadığını kolaylıkla gorevden alırsın Ama Halkın kendi öz iradesiyle seçtiğini öle hop diye alamazsın dur derler adama. İl Meclisi Encümeni vs vs ile özel durumlar gerektirir heralde. ( eski kamu kitaplarını cıkarttırmayın şimdi bana :) )

ps: o belediye başkanı doğru yapıo aman gorevden alınmasın demiyorum.

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belediye baskanının görevden alınması çok çok çok zor. nedenini bilmiyorum, bana göre çok saçma, ama ne yazık ki öyle. bir sürü mahkemeye gidiliyor, bunlardan karar çıkması bilmemne. karsı tarafın itiraz hakkı derken uzun bir asama. fakat valinin görevden alınması bir tek imzaya bakar.
not: ben belediye baskanı görevden alınmasın demiyorum yanlıs anlamayın, su an Türkiye'de ne yazık ki valinin görevden alınması 1 saatlik is ise, belediye baskanının görevden alınması en az 2 sene sürecek bir is.

Haklısınızdır ona sözüm yok da, belediye başkanının görevden alınması için somut bir gelişme de yok. Yada şöyle soralım, ormanda atılan silahlardan haberi olmadı diye(!) görevden alınana vali varda, bir ilde her türlü olay oluyor ve bundan haberdar olmayan vali neden görevden alınmıyor.

Vicdanı olan herkes bilir ki vali, milletini ve Trabzon halkını savunduğundan dolayı görevden alınmıştır. Yok ormanda silah atılmışta haberdar olmamış, yok 3-5 kişi bilgi toplamışta bundan haberi olmamış ondan görevden alınmış.

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Özel Mesaj sistemi çalışmıyor mu?

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yarattığınız tartışma ortamı foruma zarar vermekte özel meselelerinizi msn,gtalk,icq, vs. sohbet programları ile gerçekleştirebilirsiniz..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Valla Allah insanların gözünde kötü yönde önyargılı duruma düşürmesin.. İyi şey de yapsan kötü şey de yapsan kötü yorumlanır. Doğru eleştirici ise burdaki iyi ve kötü olayları iyi analiz edendir..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Hangi yüzle gelicekler Trabzona.En son Meydandaki Akp Zayyip mitinginde topluluğu Çılgınlar dağıtmıştı.Şimdi sanırım dağıtılacak kimse gitmez mitinglerine.Karıştırın bakalım daha ne kadar insan ölür.
Ne yaparsanız yapın Forever Trabzonnnnnn

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Hangi yüzle gelicekler Trabzona.En son Meydandaki Akp Zayyip mitinginde topluluğu Çılgınlar dağıtmıştı.Şimdi sanırım dağıtılacak kimse gitmez mitinglerine.Karıştırın bakalım daha ne kadar insan ölür.
Ne yaparsanız yapın Forever Trabzonnnnnn
Gerçekten şimdi Trabzona sahip çıkmayanlar nasıl oy istemeye gidecekler.
Umarım böyle hatalara düşmezler. :)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
İstikrarsızlık varsa , değiştirmeleri , bence Trabzon için daha iyidir..

İyi olan kazanır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.