İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trafik Arttırma ve SEO

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2011
Mesajlar
142
Reaction score
0
Search Engin Optimizationun kısaltılmış açılımı olan SEOnun Türkçesi arama motoru optimizasyonu demektir.



Bir web siteniz var ise,sitenizin amacına ulaşabilmesi için arama motorlarında ilk sayfalarda görünür ve yüksek bir trafiğe sahip olması gerekmektedir.Bunun içinde doğru arama kelimeleri kullanılarak hedef kitleye ulaşılabilmelidir.

Web sitenizin popüleriteliğini arttırmak adına tavsiye edilen bazı çalışmalar google tarafından pek kabul görmediğinden dolayı pek ciddiye alınmazlar.Dolayısı ile sadece doğru arama kelimeleri kullanılarak yapılan çalışmalar önemsenerek sitenize popüleritelik kazandıracaktır.Bunun dışında backlink sitelerinden karşılıklı backlink oluşturmakda sitenizin görünürlüğüne katkı sağlayacaktır.Ayrıca belirli periyodlarda sitenizi PR'si yükse toplistlere eklemenizde de fayda var.

Ama SEO konusunda başarı sağlamak gerçekten uzun çalışmalar ve zamanla mümkündür.Yinede yardımcı eğitimsetleri ile çok daha kısa sürede elde edebileceğiniz bilgiler,sizi daha kısa bir süre içinde hedefinize ulaştıracaktır.Bizimde tavsiyemiz bu yöndedir.Sitenizin işinize katkı sağlaması,bir çıkar ve kar amacına tekabul etmektedir.Herhangi bir kaliteli SEO gerçekleşmediğinde,ne yazıkki bu beklentiler sadece beklenti olmaktan öte gidemeyecektir.Kaliteli bir SEO eğitimi sağlayabilmek için,sözkonusu eğitim setine buradan ulaşabilirsiniz.
 

yasincivelek

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ağustos 2008
Mesajlar
22
Reaction score
0
Seo artık eskisi kadar amacına hitap etmiyor diye düşünüyorum günümüzde yaptığım 3.000 tl ye 2005 yıllarında sattığım bir çok sitede mukemmel seolar vardı şimdi ne kadar uğraşsamda seo'dan daha cok backlink olayı gündemde sanırsam.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst