Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Trafik sağlayan siteler var mı ??

alca

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
arkadaşlar bana sadece trafik sağlayan yani niteliksiz ziyaretçi lazım aslında bir kaç yabancı trafik sağlayan siteler buldum ama sistemleri yüzünden neredeyse o trafiği almak imkansız gibi ....
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım edebilirse sevinirim.... :)

wasGer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
46
www.126hits.com saat başı 126 tekil hit vaad ediyor. günde ortalama 3000-5000 tekil alabilirsiniz. Ama bunlar 'hayalet' ziyaretçiler yani sitenizi 20saniyeliğine ziyaret ediyorlar ama isteyerek gelmiyolar...

Yeni sitelerin daha çabuk google tarafından endekslenmesi için yüksekt trafik gerekli şahsen denemişimdir ama tam olarak garanti veremem.

alca

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
wasGer' Alıntı:
www.126hits.com saat başı 126 tekil hit vaad ediyor. günde ortalama 3000-5000 tekil alabilirsiniz. Ama bunlar 'hayalet' ziyaretçiler yani sitenizi 20saniyeliğine ziyaret ediyorlar ama isteyerek gelmiyolar...

Yeni sitelerin daha çabuk google tarafından endekslenmesi için yüksekt trafik gerekli şahsen denemişimdir ama tam olarak garanti veremem.

wasger arkadaşımız durumu çok güzel açıklamış saolasın ;)
forumda buna benzer daha fazla site bilen siteler bilen varsa buraya paylaşırsa çok sevinirim :)

mavimsi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
internetseer

www.internetseer.com bu adres e üye ol bulundugun toplist deki sitenin cıkış kodunu kopyala yapıştır üye olurken istenilen wen adresi bölümüne. sitenin hitini artirsin :)

Paylasalim.Com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
sana şu kadar söylüyeyim. eğer eg-zotik resimler içeren siten varsa yabancı forumlara galeri adresini ekle. bugun actıgım siteyi 2 forumda duyurdum. ama resimlerin linklerini verdim. bugün toplam 3000 küsür gelmiş. mesaj atıp üstte tutsam 5000 i bulurdu.
site hiti arttırmak kadar kolayı yok.

büyük forumlarda biraz paylaşım yap , direk sitenin linkini verme. ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten.

THR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
çok yakında biz mastertr.net de aynı hizmeti vericez

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Sitenize hayalet trafik vs almak bence hoş değil. Bırakın kendi kendine yükselsin. Çalışın, emek verin. İçeriklerinizi arttırın. Ben 3.5 sene once 50-100 tekill başladım, bugün 17,000 canlı tekil hitim var.
Güzel şeydir emeğinle ulaşmak hedefe. Deneyin, sizde seveceksiniz zamanı gelince bu olayı...

goyahlar5

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
arkadaşlar bana sadece trafik sağlayan yani niteliksiz ziyaretçi lazım aslında bir kaç yabancı trafik sağlayan siteler buldum ama sistemleri yüzünden neredeyse o trafiği almak imkansız gibi ....
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım edebilirse sevinirim.... :)

Merhaba size gerçek ziyaretçimi lazım yoksa hayalı ziyaretçimi!
gerçek ziyaretçi derseniz hitgaranti derim yok ziyaretçi olsunda nasıl olursa olsun diyorsanız saniyebazlı oda 15 sn de 20 sn yede bir kredi kazanırsın onlarda sitenize ziyaretçi gönderirler
hit-al hitsihirbazı gibi

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
304
goyahlar5 baya eski bir konu bu :=)