İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trafik satılır

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zamanında yaptımda onu söylüyorum;)sen giderken dönüyordum misali.Ve surf sitelerinden birinde arkadasım webmaster istediğim şekilde kredim oluyor.Bende zamanında kredi sattım ama açıkca surf sitelerinden sattığımı söyledim.Neyse sana iyi satışlar.

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Teşekkür ederim. Ha bir de madem ben giderken sen dönüyordun. :)) Neyse cevap vermeye bile gerek yok.

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 sorum olacak
1 bu kadar çok hit dağıtabiliyorsun da; neden sitede bir tracker yok ve biz göremiyoruz?
2 neden bu kadar inat ediyorsun ? her zaman "el elden üstündür" cümlesini hatırlatmamız mı gerekir?

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
2 cevabım olacak
1 sitemde tracker a ihtiyacım yok. trafiği köprü sistemi ile gönderiyorum. eğer trafik alırsanız size 1 sedo tracker kodu veririm oradan anlık takip edersiniz.
2 ben inat etmiyorum. evet el elden üstündür. Yalnız sen giderken biz dönüyorduk ne demek onu çözemedim? Varsa benden daha üstün olduğunu iddia eden delikanlı gelsin kapışalım. Her türlü iddiaya varım. Yollasın benden kısa sürede benden fazla trafik ben de artık bişe yazmicam buraya ok?

Satışlarımız devam etmekte. Yeni scriptlerimizle hitler daha hızlı.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
ozaman kendini kanıtla bakalım eğer bu siteye dedğin gibi bir hit getirirsen buraya arkadaş haklı siteme çok çok ziyaretçi geldi ve reklam kazançlarım artı diyeyim sen varmısın bu kendini kanıtlamaya..kanıtlarsan sana kupanı elimden vereceğim..

buna hit getir bakalım: http://www.almast.net

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blade78' Alıntı:
ozaman kendini kanıtla bakalım eğer bu siteye dedğin gibi bir hit getirirsen buraya arkadaş haklı siteme çok çok ziyaretçi geldi ve reklam kazançlarım artı diyeyim sen varmısın bu kendini kanıtlamaya..kanıtlarsan sana kupanı elimden vereceğim..

buna hit getir bakalım: http://www.almast.net

adam niye kendini kanıtLamak zorunda hissetsin ki.. bir başka webmaster forumunda arkadaşın sistemini deneyip onayLayanları gördüm. ayrıca siz bu hiti rekLam tıkLarım artar diye düşünerek satın aLacaksanız onu bi' unutun, 1000 kişiden 10u beLki tıkLar..

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
yok ben yabancı hiti artınca kaliteli reklamlar belirecek googleden..ben olayı çözdüm..yani yabancı hit gelince value reklamlar çıkacak google reklamlarımda..

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Güzel. Yavaş yavaş herkes ne kazanacağını anlamaya başladı. Ben deneme amaçlı iş yapmıyorum, kupa almaya da çalışmıyorum. Parayla yapıyorum. İlgilenenler pm atabilirler.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
cculha' Alıntı:
Güzel. Yavaş yavaş herkes ne kazanacağını anlamaya başladı. Ben deneme amaçlı iş yapmıyorum, kupa almaya da çalışmıyorum. Parayla yapıyorum. İlgilenenler pm atabilirler.
senin imzandada belirtğin gibi geyik yapıyorsun :D

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Eğer almayacaksan veya soru sormayacaksan lütfen forumu boş yere meşgul etme. Burada ciddi bir iş yapıyoruz. Geyik dersen. Domaini çok beğendin galiba =)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
cculha kendi konusunu dürtüklemiş arkadaşı da kızartmışlar sanırım eline yüzüne bulaştırmış işi galiba :)
Allahım ne insanlar var ya :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.