İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trafik satılır

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
12 Ekim 2005
Mesajlar
268
Reaction score
0
Arkadaşlar bir süre mola verdikten sonra anlık trafik satış hizmetine yeni scriptlerimle devam etmekteyim. Sistemlerimi tekrar hazır hale getirdim. Ama fiyatlar biraz değişti. Zamı keyfi yapmıyorum ben de zam yedim önemle hatırlatırım. Son fiyatım:

Karışık ülkeler : Anlık 1k trafik 10$. Evet 10$'a birkaç dakika içerisinde sitenize 1000 kişi gönderiyorum. Önemle belirteyim. Sitenize giren bu insanlar katiyen trojan bot veya iframe değildir. Gelen bu insanların sitenizi görmelerine %100 garanti veririm. Sitenizde gezerler gezmezler reklamlarınıza tıklarlar tıklamazlar o tamamen sizin sitenize bağlı bir olay. Ben bu yolla para kazanıyorum. Sitesini beğenen arkadaşlar için güzel bir olay olduğu kanaatindeyim. Sitenize gelenler dediğim gibi ya bannerlara tıklayıp gelecekler, hatta en kötü ihtimalle ; kötü dedim nedense pop-up larla gelirler. Siteniz görülecektir şüpheniz olmasın.

Özel ülke trafikleri de bazı ülkeler için yine verebilmekteyim. Yalnız bu tür durumlarda trafiğin geliş hızı biraz yavaşlamaktadır, ve fiyatlar değişmektedir. Ayrıntılı bilgi için msn'den ulaşabilirsiniz. Çok yakında konuyla ilgili profosyonel bir sayfa tasarlayacağım. Hatta yerime tasarım yapmak isteyen arkadaşlar olursa ve fiyatta anlaşırsak onlara da yaptırabilirim zira zamanım yok. Sayfa bittikten sonra oradan da bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler. Başarılar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst