Translate siteleri.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Translate için bazı siteler. Çevirileri her ne kadar tam anlamda bakıldığında yetersiz olsada fena sayılmayacak cinsten...

Yahoo! Babel Fish - Text Translation and Web Page Translation - Yahoo'nun translate servisi... Google kadar geniş bir çeviri arşivleri mevcut değil. Sınırla sayıda dilde çeviri yapıyor.

Google Translate - Google'ın sık kullanılan hizmetlerinden birisi. Çevirileri yanlışlıklarla gündeme geliyor ara sıra ama yinede kullanılıyor.

Free Translation and Professional Translation Services from SDL - Kullanışlı ama yanlış çeviren bir sistem. How are you? yazdığınızda Ne? olarak çeviriyor. Google alt yapısını kullanmakta.

http://www.microsofttranslator.com/ - Microsoft Bing'in Translate'i

http://hemencevir.com/ - Kullanışlı bir çeviri sistemi.
 

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Zargan sözlük abi sadece anlık cümle çevirisi yapan siteleri ekliyorum.
Diğerlerini ekledim. Teşekkürler.
 

ye-mek.net

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2013
Mesajlar
20
Reaction score
0
Google translate API hizmeti paralı hale getirdi. Epey uzun bir süredir. Yine de bilmeyenler için haber verelim. Microsoft'un ki henüz halen ücretsiz fakat günlük karakter sınırı var.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst