İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

trextra'yi protesto ediorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
trextra' Alıntı:
İntikam için sürekli -rep verdiğinizi söylüyorsunuz. Bu bile forumdan uzaklaştırılma nedeni. Size iyilik yapıp uyaranlara hala kahvehane kültürüyle yaklaşıyorsunuz.

Trextra.. ve diğerleri.. okuyun bu başlıktaki yazılarımı.. İntikam sözcüğünü kim kullanmış ???

Sen bana

-----
Orjinal Mesaj Sahibi trextra
Herkese yaptığınız gibi intikam için onada -rep verseydiniz.
-----

diyorsun.. Sonra da bu sözü ben söylemişim gibi hareket ediyorsun. Ben demedim böyle birşey. İftira atma lütfen. İntikam için -rep veriyorum sözcüğünü kullanmadım. Sen benim adıma kullandın.

Üstü kapalı bana resmen hakaret ediyorsun..

Ama yine susuyorum.
Senin seviyene inemeyeceğim.
Ben mahalle ağzı ile konuşuyor olabilirim.
Ama bizim mahalle gayet edeplidir. Sana hakaret etmedim. Etmem de. Lütfen sen de etme..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hakanizm' Alıntı:
Burada bana "haksızlık yere" -rep veren kişilere -replerinin karşılıklarını hep verdim. Modluklarına veya rep güçlerine bakmaksızın..
Haklı/Haksız farketmez. Siz intikam almışsınız. 3000 küsür mesajımıda okursan kimseye hakaret etmediğimi görürsün.

Hadi kolay gelsin daha fazla uzamasın.

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
intikam almışım ha :)
Benim adıma kararlar ve cevaplar verme yetkisini de kendinde buluyorsun ya.. Garip.

Tamam uzamasın.
Sana da kolay gele..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
hakanizm, forum yoneticisi olsa idin neden sinirlendigimi anlardin.

ploop, trextra ... bu arakadaslar benim modum degiller.

Bu arkadaslar kendi vakitlerinden feragat ederek, herhangi bir karsilik aramadan, size hizmet veriyorlar.

Onlar olmasa, inanin bu forum 2 gunde bas asagi doner.

Sizlerin haberiniz olmadan onlar gereksiz, kurallara aykiri mesajlari temizliyorlar, bu tur mesaj atan kullanicilari uyariyorlar.

Bir gun cikipta kimse, tesekkur ederiz sizin sayenizde forumu rahatlikla kullaniyoruz demiyor, herkes elestiriyor, sucluyor, kiziyor.

Bu ucretsiz hizmeti kullanmanizda, onlarin cok buyuk payi var.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
hakanizm' Alıntı:
Burada bana "haksızlık yere" -rep veren kişilere -replerinin karşılıklarını hep verdim.

Bundaki amaç bana da intikam gibi geldi :S Benim şimdi sana -rep veresim var sen ver bana bende sana vereyim karşılık o zaman her eksi alan karşılık versin... Nasılsa intikam değil karşılık verme...

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinet seni anlıyorum. Sonuçta ben de farklı forum siteleri idare ettim. Böyle piyasadaki rastgele açılan forum sitelerinden değil. Sadece belli kitleye hitap eden forum siteleri. Forumlarda seviyeyi belli bir ölçüde sağlamak gerekli.

Yani insanlar çalışırlar çalışırlar.. Ama pazar günleri de tatil yaparlar .. Pazar günü insanların hayatlarında bazı şeyler farklıdır.. Forumda da bazı şeylere müsade edilmesi gerekiyor veya bazı şeylerin hafif ölçüde değiştirilmesi gerekiyor gibime geldi.

Elbette küfürlü konuşanlar saygısızlar seviyesizler forumdan bir haftalığına değil tamamen uzaklaştırılmalılar. Ama bu başlığı açan kişi o adamın ev adresini verin temizleteyim elemanlara icabına bakarız gibisinden espirili bir mesaj yazdı diye trextra ona -rep verebiliyorsa ki en doğal hakkıdır bu haksız demiyorum. O zaman izin ver de ben de benzeri bir noktada -rep verebileyim.. Bu cümleyi ne için yazdığımı sen biliyorsun. Yani bu başlığı açan kişiye verilen -rep normalse benim -replerim de normaldir. Ayrıca benim -repim kimsenin canını acıtmaz.

Forumdaki disiplin fazla abartılıyor gibi geldi bana. Biraz daha hafifletilirse daha faydalı olur kanaatindeyim. Ama bu görüşümden dolayı burada kurallar böyle işine gelirse gibi bir cevap yazmayın. Ben sadece küçük bir tavsiyede bulundum. Yani espirisine ortamı yumuşatmaya çalışan insanlarla seviyesiz küfürbaz insanlar aynı kefeye koyulmamalı.

Geçen gün burada birileri bir başlık açmış.. Forumda kimler kız diye... Başlık baya baya bi uzamış... Herkes geyik yapıyor espiri yapıyor doğal bir şekilde.. Ben de cevap yazdım. Arkadaşlar kusura bakmayın bunu gizliyordum ama açıklamamın zamanı geldi. Aslında ben bir bayanım ama çekindiğimden nickimi hakanizm yaptım gibi birşeyler yazdım... Amacım sadece geyikti.. Elbette bu mesajımı yazdıktan birkaç saat sonra gerçeği espiri yaptığımı yazacaktım.. Fakat o başlık bile trextra tarafından anında kilitlenmiş.. Kilitlendikten sonra trextaya özelden dedim ki durum böyle böyle.. O da bana 7 günlüğüne bir ban koydu... Hem başlık kitliymiş hem de banlıydım.. Kimseye gerçeği açıklayamadım :) Yani ben ufak bir espiri yapıyorum ben bayanım diye... Trextra bunu insanlarla dalga geçmek olarak algılıyor... Şİmdi dalga bunun neresinde... Demek istediğim disiplinin hafifletilmesi durumu bu... Tamam burası teknik bir forum... Ama en disiplinli işyerlerinde bile insanlar espiri yaparlar arada...

Neyse...
Umarım anlatabilmişimdir.

Bu yazdıklarımı da birilerini şikayet amaçlı yazmadım. Yazacak olsaydım bu olay zaten iki hafta önce gerçekleşti o zaman yazardım.

Sadece kendimce forumla ilgili tavsiyede bulunuyorum o kadar...

CyberTurk nasıl istersen önce sen buyur :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Onerileriniz, tavsiyeleriniz ve tesekkurleriniz icin tesekkurler.

Isterseniz artik bu konuyu burada kapatalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.