- Reaction score
- 2
Daha yeni bugün aldım trmiz.com
Sizce iyi mi?
Siz olsaydınız ne tür bir sitede kullanırdınız?
Sizce iyi mi?
Siz olsaydınız ne tür bir sitede kullanırdınız?
![]() |
![]() |
Bana 9 lira civarına maloldu. alırken düşündüğüm bir projem vardı ama aldıktan sonra vazgeçtim. En azından bi 10 liraya satsam harcadığım para çıkar.Ne kadara aldıysan o kadar eder.
Bence senin de dediğin gibi alan adına en uygunu Türkiye'ye ait bişeyin tanıtımı ile ilgili bir site ama ben öğrenci olduğum için ancak yazın uğraşabilirim. En kolayı forum açmak Ya da domaini satmaktrmiz.com bir türkçe eğitim sitesi yapabilirsin ?
türkçe bir forum sitesi düşünebilirsin.ülkemizin yörelerini yörelere göre gelenekler ve yemekleri tanıtan bir blog,wordpress tarzı birşey düşünebilirsin.Yada son zamanlarda öğrenciler arasında moda olan türkçeyi katleden sözcükler hakkında makaleler yayınlayabilirsin.Bir sözlük kurabilirsin. Ne bileyim ?
Ne demek istiyorsun anlamadım?keyfinbilir.net![]()
Ne demek istediğini az da olsa anladım galiba ama ön yargı yapmak yerine siteye gir bak sitenin eski sahipleri sohbet sitesi olarak kullanıyomuş siteyi sen galiba bunu söylemeye çalışıyosun. Ama şuvandaki keyfinbilir.net'in önceki siteyle hiçbir alakası yoktur. Ben de önceden sohbet sitesi olarak kullanıldığını regledikten sonra öğrendim.Bişey demedim ? imzadaki siteyle cevap verdim sana hani sen bilirsin ?
trmiz.com bir türkçe eğitim sitesi yapabilirsin ?
türkçe bir forum sitesi düşünebilirsin.ülkemizin yörelerini yörelere göre gelenekler ve yemekleri tanıtan bir blog,wordpress tarzı birşey düşünebilirsin.Yada son zamanlarda öğrenciler arasında moda olan türkçeyi katleden sözcükler hakkında makaleler yayınlayabilirsin.Bir sözlük kurabilirsin. Ne bileyim ?
Bence senin de dediğin gibi alan adına en uygunu Türkiye'ye ait bişeyin tanıtımı ile ilgili bir site ama ben öğrenci olduğum için ancak yazın uğraşabilirim. En kolayı forum açmak Ya da domaini satmak
Ayrıca bana bi arkadaş siyasi içerikli bir site yapcak birine satabilisin dedi. Ama bana pek mantıklı gelmiyo.
keyfinbilir.net![]()
Ne demek istediğini az da olsa anladım galiba ama ön yargı yapmak yerine siteye gir bak sitenin eski sahipleri sohbet sitesi olarak kullanıyomuş siteyi sen galiba bunu söylemeye çalışıyosun. Ama şuvandaki keyfinbilir.net'in önceki siteyle hiçbir alakası yoktur. Ben de önceden sohbet sitesi olarak kullanıldığını regledikten sonra öğrendim.
Bişey demedim ? imzadaki siteyle cevap verdim sana hani sen bilirsin ?