TRSohbet.NET qwebirc ve mobil uygulama tanıtımı.

NucLeaR

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Katılım
20 Aralık 2004
Mesajlar
18
Reaction score
26
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen aylarda irc.trsohbet.net Sunucumuzu açtık ve sizlere duyurusunu yapmıştık bazı eksikliklerimiz tamamlanıyor bunları da sizlere bildirmek istiyorum.

Daha öncede dediğim gibi biz bu işi uzun soluklu düşünüyoruz emin adımlarla ilerleme gayretindeyiz bu doğrultuda oyunu kurulana göre oynamak istiyoruz malum hemen hemen her büyük sunucunun kullanmış olduğu Qwebirc'i kendimize özgün görsel olarak düzenleyerek yeni hoş bir görüntü elde edildi.

Bu tarz sunucuların Sohbet Chat Uygulaması olmazsa olmazıdır bu eksiklerimizi sırasıyla yaparak siz değerli forum kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz.

Play Store üzerinden TRSohbet isminde arattığınız da karşınıza çıkacaktır veya direk BURAYA tıklayarak uygulamayı indirebilir ve inceleye bilirsiniz.

Chat Uygulaması Qwebirc Tasarımı ve Mobil uygulamanın yapımı web sorumlumuz olan @AspavA tarafından büyük emek verilerek yapılmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.

Ayrıca takıldığımız bir kaç noktada Sky-Dancer Mehmet - Sekershell Sahipleri Alper - Ömer ve Qbilişim Sahibi Sinan Arkadaşlarımızdan destek istenmiştir. Kendilerine vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim..

TRSohbet Mobil Chat TR Sohbet Uygulamasıyla ve Qwebirc ile alakalı bazı mobil görselleri sizlerle paylaşıyorum.


UYGULAMAMIZI İNCELEDİKTEN SONRA PUANINIZI VE YORUMLARIMIZI PLAY STORE ÜZERİNDEN DE BEKLİYORUM LÜTFEN
 
Son düzenleme:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst