İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trt nin Kürtçe Yayınına Hayır..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hakibjk

Misafir
Nereye kadar.. Memleketimizdeki fabrikalarda iş bulamaz olduk daha nereye girecek bu kürtler.. Birde trt kürtçe yayına başlıyomuş Allahınızdan bullun.!.. Anti Kürt..!
 

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Khalimdor
Allah' ınızdan bulun kürtler?
Anti-Kürt?

Dostum sen kafayı mı yedin yoksa içkili olarak mı yazdın tüm bunları? Şuursuzluğun da bu kadarı olmaz artık, yuh sana, yuh senin gibi düşünenlere!

Bu ülkedeyi birarada tutan etnik kökenleri ve vatanının bölünmez parçaları kürtler, lazlar, çerkezler ve daha sayamadığım diğerkerini nasıl bir ayrıma koyar ve haklarında nasıl olurda böyle düşünürsün?

Nasıl bir insanlık anlayışı vardır sende! Yuh diyorum sana, asıl sen Allah' ından bul, İNSANLIK AYIBI SENİ!
 

gokhankar

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
İstanbul
kürtçe yapılıyosa herdilde yapılabilmeli sadece kürtçe yayını doğuda düşündükleri kürt devletine hazırlık bence yurt dışındaki ülkelerde nasıl kktc yi tanımıyorlarsa türkiyenin doğusunuda g.doğu anadolunun tümü doğu anadolunun bir bölümünü ermenistan ve kürdistan diye tanıyorlar
 

cagrıbey

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2004
Mesajlar
2
Reaction score
0
HÜLYA AVŞAR ilk Kürtçe kılibi yayınlayacakmış vay beee.
Türkmilletinin baş tacı ettiği herkes ne oluyorsa Türk Milletine ELİNE SAĞLIK demeden yediği çanağın içine etmeden edemiyor Be Kadın otur oturduğun yerde böyle Kahramanlık yapanların başına Allah ne belalar açtı biliyorsun Ahmet Kaya , ve Yılmaz Güney de senin yediğin Haltı yediler Allah başına ne belalar açtı biliyorsun Aklını başına al otur oturduğun yerde sen zeki insansın bu aptallıkları yapma
 

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Khalimdor
gokhankar
O şuursuz arkadaşım için yazdıklarımın aynısı senin içinde geçerli.
Kelimesi kelimesine senin için...
 

tetal

1
İyinet Üyesi
Katılım
6 Şubat 2003
Mesajlar
3,776
Reaction score
20
Konum
Ordan, burdan..
o kürtlere laf eden arkadaş adamların kimliklerinde hala koskoca TC yazıyo demekki adamlar Türk. sadece Kürtler yok ülkemizde bir çok ırktan insan war. sen nerden biliyosun 7 cettinden birinin kürt yada başka bir ırktan olmadığını. ki ayrıca bunlar önemli mesele değil ne bir yeni devlet çıkar bu topraklardan ne de bu vatan bölünmez. her zaman buna dur diyecek insanlar hakiki vatanseverler çıkar yanlış bi şey olduğunda gerekeni yaparlar. sen hiç merak etme
 

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Khalimdor
Ayrıca ŞANLIurta ve GAZİantep senin için ne ifade eder bilmiyorum ama o isimleri senin gibi SANAL VATANSEVER! olarak almadık! Burda atıp tutar aklınca bölücük yaparsın ama iş ciddiyete vatana geldimi en önce kaçarsın sen. SANAL VATANSEVER SENİ!!!!

Senin gibi YARATIKLARLA aynı topraklarda, aynı ülkede hatta aynı gezegende bulunmak bile mide bulandırıcı!!
 
Y

yusufona

Misafir
Siyasilerimiz vaktinde kafayı çalıştırsaydı da bir kürtçe yayın bu kadar korkulacak bir şey olmasaydı keşke....

Dedelerimiz bu insanlarla beraber bu vatan uğruna savaşmış , ölmüş... şimdiki halimize bakın.. beraber kurduğumuz bu koskoca ülke birbirimize dar gelir olmuş... Bu ülkenin bölünmesini istemiyosan kardeşim kürt laz çerkez vs. kelimelerini değil türkiyeli kelimesini daha sık telafuz etmelisin. azcık kafanı çalıştır.. bu ülke hepimizin, sahip çıkalım..
 
T

Turkfun

Misafir
Bne milliyetçi Bir İnsanım... Kürt Milleyetcilerde Vardır Tabiki O Da Kendi Irkları.. Ama Bu İşin Sonu Nereye Gider Bilemem... Kuzey Irakda Yada Türkiyemin Bir Bölümünde Kürt Devleti Kurmaya Kalkacak Olunursa Bunlara Karşı İlk Kellesini Feda Edece kOlan Benim.. Ayrıca Ulu Öncerimiz Atatürk Bile Allah Bana Biraz Daha Ömür Verseydide Şu Kürtlerede Son Verseydim Gibisinden Söz Etmiştir... Atatürk'ü Benimseyen İnsnalar Benim Gibi Düşünürler ve Bu Kürt İşine Bakış Açılarını Düzeltirler Bilmem Anlatabildim Mi ? Atatürk'ü benimsemeyecek Adamalrın İse Aramızda Yeri Yoktur.. Bassın Gitsin...
 
R

Radyoblue

Misafir
Ben Faso Aga larin filmlerde oldugunu saniyordum,demek gercek hayatta türkiye de de varmis.

Atatürk ü bu silere kullanmayin,dincisi diyor "ATATÜRK 5 vakit namazinda her iki sözünden birinde Allah vardi"-->yalan,FASO su diyor Atatürk kürtleri bitirseydim --->yalan,----->böyle gider bu,bilmemnesi böyle der,ückagitcisi der atatürk ückagidi serbest birakti,helal olsun..Atatürk ü hic bu islere karistirmayin.

Ula bu ne bu,bu nemek aliy
--FAA SOOO AAAGAAA-->_op gibin i_ne gibin birsey oliy agam

Bu da Rahmetli Kemal Sunal in filminden hatirlarsiniz sanirim.


Saygilar
 
Y

yusufona

Misafir
Atatürk milliyetçiliğinden haberin yok galiba.. Irka dayalı değildir, birlik beraberliği temsil eder, Ülke sınırları içindeki herkesi kucaklar. Atatürk' ü bilmeden bu işlere karıştırma..

Kafasını keselim, yokedelim falan palavra laflar bunlar.. kimden duyduysan belgesini iste.. Tarih belgelere dayanır, palavra laflara değil.

Bizim derdimiz bizimle değil, yurtdışındadır bunu iyi belleyin.. Aramıza kan sokan hainlerin hepsi bu ülkenin dışından yönetilir. Kafanızı kaldırın gerçek düşmanları dışarıda arayın.

Bu boş ırkçı laflar bu devirde sadece bu ülkeyi parçalara böler, birleştirmez. Boş boş konuşacağınıza bu ülkeyi aç gözlü dış güçlere karşı
nasıl birarada tutarız, nasıl onurumuzu ayakta tutarız, nasıl kardeş olduğumuzu hatırlarız onu düşünün, çözüm yaratın..

Kafa kesmek ortaçağda kaldı, devir kafayı kullanma devri..
 
T

Turkfun

Misafir
Radyo Kafa ve Yusuf Canımı Sıkmayın... Bu Ülke Türkiye Kürdiye Değil... Siz Dönen Olayların farkında Deilsiniz... Ülkenizi Elinizden Alsalar Sesiniz Çıkmaz Bu Bir... İkincisi İse Kimse Bana Atatürk'ü Anlatmaya Kalkmasın... Ben Gerekli Herşeyi Bilirim ve Öle Konusurum... Osmanlınında Parçalanış Sebebi Osmanlı İçindeki Diger Irklardır Bunu Unutmayın... EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR!!!!!!!
 
Y

yusufona

Misafir
anlaşılıdı, sen osmanlı tarihinide bilmiyosun. Osmanlının parçalanış sebebi o zamanki mikro milliyetçiliğe direnmesinden kaynaklanır, uyanık davranıp baskın çıkacak hamleleri yapsaydı osmanlı ayaktaydı hemde taş gibi, ateş gibi... Bak gavura, örnek al... ingiliz denyoları mesela.. adamlar alttan verip üstten alıyo... neden iskoçya, galler vs. birarada sence?? amerikan denyolarına bak... bir sürü eyalet, bir sürü ırk, bir sürü dil, bir sürü din.. neden birarada hiç düşündünmü... adamlar bu yönde bir kültür yaratmış, ispanyoluda sonuçta ben amerikalıyım diyor, fransızıda.. Bizim bir üst seviyeye geçip türkiyeliyim dememiz lazım... Hani salak amerikan filmlerinde hep bir slogan vardır " Ben Amerikaya İnanıyorum" diye.. bizimde sloganımız Türkiye'liyim olmalı... laz çerkez vs. değil.. anlatmak istediğim bu.. ne solcuyum ne sağcı.. ben Türkiye'liyim kardeşim var mı ötesi... Ama ayrım yaparsan ben lazım... o orda kalır... bi gün gelir orda kalanlar böyle kendi ülkelerini ister, senin gibilerde aval aval bakar..

Ben senden daha milliyetçiyim, ülkemin çıkarları için kafa yoruyorum, fikirlerimi geliştiriyorum en azından, sabit ırk saplantılarım yok. Ben senden önce bu vatan için savaşır, senden önce ölürüm merak etme,
Bu vatanı kolay kurmadık, kolayda kaybetmeyiz.. Gerekirse bunun için yukarıda söylenen gibi kafa bile kesebiliriz ama bu en en son çare hatta çare bile olmamalı bu devirde...
 
T

Turkfun

Misafir
Lazlara Laf Sölemedim,Çerkezlere Sölemedim,Azerilere Sölemedim... Ama Kürtler Bu Vatanın Bir Parçası Değil... Tamam Aralarında İyileri Var Helal Olsun Ama Her Bokluk Onlardan Cıkıyor...
 
E

etimonster

Misafir
Yazıklar olsun Cumhuriyet kurulalı 80 yılı geçti bazıları hala taş devrinde yaşıyor..

Beyin nakli yapılıyorsa Türkiyede çok iş var..

Irkçılığa Hayır!...
 
E

etimonster

Misafir
Turkfun' Alıntı:
Lazlara Laf Sölemedim,Çerkezlere Sölemedim,Azerilere Sölemedim... Ama Kürtler Bu Vatanın Bir Parçası Değil... Tamam Aralarında İyileri Var Helal Olsun Ama Her Bokluk Onlardan Cıkıyor...


Eğer söylediğinde samimiysen o zaman orada ne işin var diye sorarlar.

Ülkemiz 72 milletiyle bir mozaiktir.

Senin gibilerin gayretiyle 40.000 kişi öldü.

Kurtuluş Savaşında bile o kadar insamızı kaybetmedik.

Yazıklar olsun ..
 

saydin

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
149
Reaction score
0
yaw kardeşim ne kadar salak var kimin yüzünden 40 bin kişinin kanı aktı. amerikanın ve birçok düşmanın desteklediği terör örgütü hakkında son zamanlarda herkez özgürlük savaşçısı muamelesi yapıyo sanki doğuda asker lan sen pkk lısın gel seni geberteyim demiş ulan kim köyleri basıp insanları askerleri katletti benmi?

size birşey soracam bu kürtçe yayını kürtlerin yüzde kaçı istiyor.

ve tabi asıl mesele deplilerin salınması hadi saldınız böyle konuşmalarına izin vermeyin bu insanlar bence türk milliyetçilerini kışkırtmaya çalışıyor.

siz sanıyorsunuzki türk milliyeçisi salaktır bunların altında kalır alakası yok çok yakındır tekrar titler kurulur bir bakmışsın ortalıktan vatan ainleri tek tek kaldırılır bunumu istiyo bu devlet :?: ama daha başka ne olabilirki ?

açıkcası ben artık devletin hukuk kavramını bilmediğini düşünüyorum bu teröristleri ne tayyip nede onun dedesi affedebilir. bunları şehitlerin affetmesi lazım. tabi sizler için onların hiç önemi yok. bunları savunanlar şehitleri hiçmi düşünmüyo.

ama bunların acısı bir şekilde çıkar. kürtçü diye nitelendirdiğiniz insanlar unutmayın ki kendilerini barındırmak istemeyen binlerce kürtü katletmiştir.

sanal milliyetçi diyen arkadaşım milliyetçinin sanalı olmaz ama beyin yıkayanın sanalı olur burada böyle yazılar yazıp insanların aklını karıştırmayın her aklı başında kürtte kabul ediyorki devletin işi kürtçe öğretmek değil ortak dilimizi öğretmektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst