“TruckStore” Türkiye turuna Samsun’da devam ediyor.

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
• Daimler bünyesinde dünya çapında Almanya'dan sonra en büyük hacime sahip olan “TruckStore”, ürün ve hizmetlerini müşterilerle buluşturmak amacı ile il il dolaşıyor.

• “TruckStore” takas, finansman, kasko, garanti ve servis/bakım paketli satış hizmetleri ile 2.El kamyon pazarındaki en kapsamlı hizmeti sunuyor.
Mercedes-Benz Türk bünyesinde faaliyet gösteren TruckStore, 6 Nisan - 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği bilgilendirme turları ile Türkiye’nin büyük bir bölümünü ziyaret edecek ve açacağı standları ile müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyecek.
3 Haziran tarihinde kamyoncular sitesi, yol üstü dinlenme ve bekleme noktalarında TruckStore yetkilileri, kullanıcılar ile buluşacak.
Her yıl Türkiye'nin dört bir yanında müşterileriyle bir araya gelen TruckStore, 2.El kamyon faaliyetleri kapsamındaki ürün ve hizmetlerini daha yakından tanıtabilmek için bu yıl Türkiye genelinde 30 ili ziyaret edecek. TruckStore satış noktalarının ve Mercedes-Benz Türk yetkili satıcılarının da desteklediği organizasyonda, TruckStore 2.El kamyon müşterilerini sunduğu imkânlar hakkında bilgilendirecek.
TruckStore kamyon alım satım faaliyetlerinden oluşan iş hacmini her geçen gün arttırmayı sürdürüyor. Türkiye’deki hızlı gelişimi ile Daimler grubunun dünya çapındaki faaliyetleri içerisinde Almanya'dan sonra en büyük hacime sahip olan TruckStore, ülkemizdeki faaliyetlerini daha da arttırmak, ürün ve hizmetlerini kamyon müşterileri ile buluşturmak amacıyla her yıl düzenli olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerini ziyaret ediyor. 2009 yılında başlayan Mercedes-Benz Türk’ün 2.El faaliyetleri TruckStore’un yanı sıra, otobüs için BusStore, hafif ticari araç için Used1 ve binek araç için El2 markaları ile devam ediyor. Mercedes-Benz Türk tüm 2.El faaliyetlerinde potansiyel alıcı ve satıcılara ulaşmak için aktivitelerini özel projeleri ile sürdürmeye devam ediyor.
TruckStore ile “tek noktada tam hizmet”

TruckStore, müşterilerine çekiciden treylere kadar her marka, tip ve yaşta kamyonu en uygun fiyat ve kredi imkânları ile sunuyor. TruckStore, Türkiye’deki kamyon müşterilerinin takas, finansman, kasko, garanti ve servis/bakım paketli satış ile en kapsamlı hizmeti alabileceği tek merkez olarak öne çıkıyor. Mevcut kamyonların takasa verilerek yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olunabileceği gibi, takaslı veya takas olmaksızın 2.El bir kamyona sahip olunabiliniyor, garanti, finansman ve kasko hizmetleri seçeneklerinden faydalanabiliniyor. Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan ve Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu TruckStore satış noktaları ve Mercedes-Benz yetkili satıcıları aracılığı ile müşterilerine ulaşan TruckStore, araçları alım aşamasında detaylı ekspertizden geçiriyor ve buna göre de kategorilendirip satışa sunuyor. Bu kategoriler sayesinde müşteriler kendilerine en uygun 2.El araca ve araçla ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor, dolayısıyla hızlı ve güvenilir bir seçim yapılabiliyor.

Güvenlik, konfor, tasarım, yakıt tasarrufu, geniş ve güvenilir servis ağı ile en çok tercih edilen Mercedes-Benz kamyon ve çekicileri, Mercedes-Benz Türk’ün müşteri odaklı stratejilerine paralel olarak 2.El pazarında da sektördeki lider konumunu koruyor.
Mercedes-Benz Türk, 2015 yılı TruckStore bilgilendirme turları ile yine pazarın nabzını tutabilmeyi ve iş hacmini daha da artırmayı hedefliyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara pubg mobile uc
Üst