İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Trustrank 4.8 Ücretsiz Tanıtım Yazınızı Gönderin!! Dev Makale Ağı

TreXiaNos

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Nisan 2010
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 yıl kadar önce bir dizin açmıştım tanıtım yazıları ile ilgili yoğunluktan ilgilenemedim kapatmıştım. Şimdi tekrar açma kararı aldım ve sizlere tanıtımını yapıyorum.

Öncelikle sistem wordpress üzerinde çalışan bildiğiniz bir blog sistemi gibi. Kendi websitemin subdomaini olarak açtım ve iç + dış optimizesini kendim yaptım. Sistemin şuanda yeni açıldığı için PR değeri yok, Alexa 96k'da ve Trustrank 4.8 değerindedir. Sitem kaliteli bir sitedir beni tanıyan arkadaşlar bilirler özene bezene yaparım işlerimi.

Yazmış olunan yazılar hızlı bir şekilde index almaktadır. Burada sizlerin göreceğiniz fayda yazmış olacağınız yazılara vereceğiniz linklerden olacaktır. Link çıkışları dofollowdur. Sizlerden bu konuda sadece istediğim birşey var;

Tanıtım yazılarınızı sisteme mümkün oldukça özgün girmelisiniz, sistemin bir kalitesi var ve ben bunu copy / paste yazılar ile bozamam. Sizlerden hiçbir ücret talep etmiyorum. Normal wordpress sitelerinizde konu açar gibi html kodları ile hazırlanmış tanıtım yazınızı içerisinde 1 adet konu ile alakalı resim olmak koşulu ile maksimum 3 adet link çıkışı olacak şekilde gönderebilirsiniz.

Makaleleriniz min 100 150 kelime olursa sizin ve konunun güzelliği açısından etkili olacaktır.

Site adresi : http://goo.gl/j21pi

Yazıları göndereceğiniz kısımdanda bahsedeyim.

Hazırlamış olduğum form sayesinde sizlerin bana göndereceği yazılar otomatik olarak taslak olarak kaydedilecektir. Ben sadece yazının özgün olup olmadığını kontrol edip yayınaalacağım.

Konularınız aynı wordpress sitelerinizdeki gibi açılır hiçbir farkı yoktur.

Makale göndereceğiniz url; http://goo.gl/YVVHh

Tanıtım yazısı gönderme kuralları : http://goo.gl/47kVj

21 Adet kategoriden oluşan büyük bir makale sistemi olmasını hedeflemekteyim. Şuanda sistem için backlink altyapısını güçlendirmek için çalışmaya başladım, zamanım oldukça ilgileniyorum.

Ayrıca Emir arkadaşımın yapmış olduğu wp-imletir eklentisini kurdum ve yazdığınız yazıları mümkün oldukça sosyal ağlarada otomatik olarak paylaştırıyorum, bunlar sizin için bir avantaj oluyor.

Ekleme olarak elinizde boş tuttuğunuz herhangi bir domain varsa PR değerinin olup olmaması hiç önemli değil sitemize link çıkışı yaparak bana destek olabilirsiniz. Link çıkışı için vereceğiniz kelimenin hiçbir önemi yok. Amaç sadece çok güçlü bir backlink altyapısı oluşturmak.

Tanıtım yazısı gönderirken yazınızı kendi wordpress admin panelinizde hazırlayın HTML kodları ile birlikte formda gerekli yerlere işleyin. Gönderimi yaptıktan sonra bu konuda gönderdiğinizi belirtirseniz takip etmem açısından daha kolaylık sağlayacaktır ve konu güncel oldukça diğer arkadaşlarda göreceklerdir. Muhakkak html kodları ile birlikte yollayın arkadaşlar yoksa linkler sistemde görünmüyor yazım neden yayınlanmadı demeyin.

Bazen iş yoğunluğundan yazınızı aynı gün içinde yayınlayamazsam merak etmeyin, zaman olduğu gibi ilk iş onları yayınlamak olacaktır.

Sakın unutmayın her ne olursa olsun özgün olmayan yazıları sisteme eklemiyorum.

Sisteme eklememi istediğiniz birşey olursa bana öneride bulunabilirsiniz olumlu / olumsuz her görüşe açığım. Hiçbir karşılık beklemeden yapıyorum bunu umarım sizler içinde yararlı olur. İleride amacım bunun gibi büyük bir ağ kurmak.

Saygılarımla.

Ertan Dönmez
 

notpower

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
110
Reaction score
0
düzeltme: alexa => 125k
kısa sürede bir tanıtım yazısı göndereceğim :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst